velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

VEMO Katalog reservedeler

Vierol AG

'VEMO' refererer verken til produsent eller forhandler, men er et beskyttet varenavn som har tilhørt VIEROL AG siden 1977. Selskapet holder til i nærheten av Oldenburg, og er hovedsakelig leverandør av elektriske komponenter under dette lovlig, registrerte navnet, og leverer blant annet til VW/Audi, BMW og Mercedes Benz.

Flere merker fra Vierol AG

Mens Vemo brukes som merkenavn for elektriske og elektroniske komponenter, så leverer VIEROL AG alt av mekaniske komponenter til bilindustrien under varemerket "VAICO". I 2011 leverte VIEROL AG over 18 000 elektriske, elektroniske og mekaniske reservedeler til bilindustrileverandører under begge merkenavnene, Vemo og Vaico.

Vemo bildeler

Produktspekteret omfatter elektriske sete varmere, samt styringsenheter, komplette kabelstammer og diverse sensorer (ABS sensorer, hastighetssensorer, parkeringsassistanse og så videre). I tillegg så har leverandøren også elektroniske motorstyringssystem, on-board kjørecomputersystem, system til ombordcomputer og system for å redusere drivstofforbruk.

Dessuten så kommer antall elektroniske komponenter i en bil, sammenlignet med antall ulike deler, til å utgjøre 60% i løpet av de neste årene. Det betyr at i framtiden, så kommer stadig flere biler til å benytte seg av komponenter fra Vemo. Faktum er at i moderne tid, så kan du finne opptil 200 individuelle datamaskiner i biler som Mercedes S Class. Dette blir garantert overført til middelklasse biler, på grunn av regelverk for biltrygghet.

Dekktrykksensorer ble obligatorisk i EU, den 1 november 2014, og blir hovedsakelig levert av Vemo. De bør erstattes etter 150 000 kilometer, eller 5 år, og er tilgjengelige i butikken vår. Elektriske og elektroniske komponenter fra Vemo, samt mekaniske komponenter fra VAICO, er tilgjengelige for bestilling i nettbutikken vår. Velger du reservedeler fra disse merkevarene, så får du garantert originalutstyr av høy kvalitet. Billige etterligninger kan føre til alvorlige ulykker på grunn av defekter, og er ikke produsert av dette selskapet.

Alle VEMO kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • VEMO Bildeler frakt med UPS
  • VEMO autodeler frakt med GLS
  • VEMO reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler VEMO kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler VEMO kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler VEMO kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler VEMO kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil VEMO kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp VEMO auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart