velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

VALEO Katalog reservedeler

Etablering og utvikling

Valeo Group er i dag en av verdens viktigeste leverandører til bilbransjen, og kjøreteknologi for kommersielle kjøretøy. De ble etablert i 1923 i Paris. De hadde da et annet navn, og skulle produsere clutch deler. Når komponentene omsider ble lisensprodusert med suksess, kom selskapet inn i aksjemarkedet i Paris i 1932. Dette gav selskapet ekstra ressurser, og de kunne kjøpe opp andre bilindustrileverandører.

Valeo reservedeler

Valeos produktspekter omfatter tolv fantastiske, internasjonale oppkjøp (i Tyskland, Italia, England, USA og andre land), og ni helt forskjellige produktgrupper innenfor teknologi, sikkerhet, klimaanlegg og belysningsteknologi, samt hjelpeaggregat, elektronikk og elektriske anlegg. Ut av de 10 tyske filialene til Valeo Group, er fem av stedene involvert i produksjon av bildeler. De leveres direkte til tyske produsenter. To tyske filialer fokuserer på forskning og utvikling. En av disse er plassert i Wolfsburg, og samarbeider tett med VW.

OEM til VW

I tillegg til mange komponenter som ikke er umiddelbart synlige, produserer og leverer dette selskapet frontlys til modellen VW Golf VII, direkte til VW som OEM. De leverer også originalutstyr til andre bilprodusenter over hele verden, så det kan antas at nesten hver tredje frontlys på gaten kommer fra Valeo. De leverer også flere vindusviskersystem. Det siste oppkjøpet førte til at produsenten Johnson Controls, som holder til i USA, ble med i gruppen. Det betyr at de nå leverer store mengder komponenter til bilinteriør.

Alle VALEO kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • VALEO Bildeler frakt med UPS
  • VALEO autodeler frakt med GLS
  • VALEO reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler VALEO kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler VALEO kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler VALEO kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler VALEO kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil VALEO kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp VALEO auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart