velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

SACHS Katalog reservedeler

Etablering

Selskapet ble etablert av Ernst Sachs and Karl Fichtel in Schweinfurt in 1895, og skulle produsere kulelager og hjulnav til sykler med høyt presisjonsnivå. Selskapet, som da het Fichtel & Sach, fikk stor fremgang og brakte stadig nye innovasjoner på markedet. Dette omfatter blant annet bakbremser og forbedrede frihjul for sykkel. Etter andre verdenskrig, så separerte Sachs Company seg fra Wälzlager-Sparte og andre selskaper. De konsentrerte seg deretter om å produsere små motorer for tohjulinger, og distribuerte dem til motorsykkelprodusenter verden over. Fra 1960-tallet fram til midten av 1980-tallet, hadde Fichtel & Sachs nærmere 10 000 ansatte. De er verdensledende produsent av clutcher, hjulnav, små motorer og støtdempere. Etter endring i eierskap (Sachs var blant annet eid av Mannesmann, som også ble videresolgt), ble selskapet kjøpt opp av ZF Friedrichshafen i 2001. De ble fullstendig slått sammen med ZF Friedrichshafen i 2011.

Sachs bildeler

Merkenavnet ‘Sachs’ eksisterer fortsatt, og produserer komponenter for drivverk og understell, som trykkplater, drivaksler og forseglinger. Deres spesialitet er produksjon av svinghjul, som monteres mellom veivaksel og clutch. Dette er definitivt en av grunnene til hvorfor selskapet og produksjonsutvalget passer så godt med ZF-gruppen, som produsenter gir.

OEM til kjente merkevarer

Det veletablerte merket leverer støtdempere som originalutstyr til Mercedes Benz, BMW og Audi. De er også aktive innen motorsport, og komponentene deres blir brukt i sportsbiler som Porsche og Lotus. Industrielle kjøretøy, som har tunglastet eller må trekke tunge tilhengere, trenger clutch av høy kvalitet. Et eksempel er clutcher produsert av Sachs. I vår nettbutikk finner du alle produktene til Sachs, som er utviklet for holdbarhet og lang levetid. I tillegg til giversylinder og følgesylinder, finner du også alle slitedeler til støtdempere fra Sachs. Det omfatter blant annet beskyttelseshylser mot støv, samt beskyttelsesutstyr for forpakninger og drivaksler.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SACHS Bildeler frakt med UPS
  • SACHS autodeler frakt med GLS
  • SACHS reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SACHS kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SACHS kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SACHS kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SACHS kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SACHS kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp SACHS auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart