velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

NK Katalog reservedeler

Etableringen

Etter at den skandinaviske bildelleverandør-gruppen SBS kjøpte opp den tidligere bildeldistributøren Eisenach Automobilwerkes Wartburg i 1991, ble en av de nyeste, tyske bremseleverandørene etablert. Alle produktene er markedsført under merkenavnet NK, og er nå originalutstyr for BMW, Audi, Mercedes og VW. De blir særlig brukt i kraftigere modeller. Bremseskiver fra NK gir bedre ytelse for forhjulene på grunn av høyere karboninnhold, som resulterer i bedre varmekonduktivitet, som igjen påvirker størrelsen. Høy-karbon bremser fra NK brukes til racing.

Standard bremseskiver og bremseklosser fra NK er tilgjengelig for mersalg (reservedeler) til nesten alle biler som produseres i Europa. De kan også bestilles i vår nettbutikk for reservedeler.

NK reservedeler

NK og deres leverandører produserer også alle typer bremseklaver til bremseskiver, inkludert tilsvarende stempler og alle typer clutcher (trykkplate med friksjonsbelegg). Til tross for fokuset på bremser, produserer de originalutstyr til ulike bilprodusenter. Dette omfatter alle typer hydraulikkslanger (hydrauliske samt bremseslanger), samt chassisdeler som hjullager, drivaksel, strekkstang og isolerrør. NK er også OEM til BMW, VW og Audi, samt den skandinaviske produsenten Volvo, når det kommer til støtdempere, fjærer og kabler (koplingswire og bremsekabler).

De tilbyr også mange styringskomponenter, som de leverer til store, tyske bilprodusenter. NK tilbyr også komplette pakker, med alle nødvendige deler som trengs for å bytte ut en bildel. Det betyr at du kan for eksempel kjøpe et komplett pakke for bremseskiver til Porsche Cayenne. NK tilbyr også spesialutstyr til verksteder, for å enkelt kunne erstatte bremseklosser samt bremsesko i bremsetrommelen. Du kan lese mer om dette i vår nettbutikk.

Alle NK kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • NK Bildeler frakt med UPS
  • NK autodeler frakt med GLS
  • NK reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler NK kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler NK kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler NK kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler NK kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil NK kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp NK auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart