velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

NGK Katalog reservedeler

Etablering og utvikling

Den japanske porselensfabrikken, med hovedkvarter i Nagoya, Japan, begynte å produsere tennplugger til den fremvoksende, japanske bilindustrien i 1930. Etter hvert så utvidet NGK produksjonsspekteret sitt til å omfatte tenningssystem for dieselmotor og glødeplugg til dieseldeler. Nå i seinere tid, har de begynt å produsere lambdasensorer for utslippskontroll. Konstant videreutvikling og globalisering har gjort det mulig for NGK å bli verdensledende produsent for tennplugger. I tillegg til produksjon på egne fasiliteter, så blir komponentene videreutviklet i samarbeid med bilindustrien. Derfor har de en filial i Tyskland, nær Düsseldorf, hvor de samarbeider tett med VW og Audi.

Originalutstyr fra VW

NGK komponenter med OEM-kvalitet benyttes av de fleste typer biler fra VW-gruppen. Selskapet, som er i direkte konkurranse med tyske tennpluggprodusent Bosch, produserer også mange, andre elektroniske deler. Et eksempel er motorbanksensor som benyttes i dieselmotorer. Alt av deler fra denne japanske billeverandøren er tilgjengelig i vår nettbutikk. Vi garanterer topp kvalitet.

Tennplugger fra NGK har bevist sin høye kvalitet, og blir brukt til bilrace. De blir for øyeblikket brukt av verdens beste racerbiler med stor suksess i Formel 1 WRC (verdensmesterskapet i rally). Produktene brukes også i motorsykler og andre forbrenningsmotorer. Du finner 25 millioner tennplugger og glødeplugger på NGKs europeiske lager, som europeiske bilprodusenter og bildelleverandører har tilgang til.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • NGK Bildeler frakt med UPS
  • NGK autodeler frakt med GLS
  • NGK reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler NGK kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler NGK kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler NGK kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler NGK kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil NGK kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp NGK auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart