velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

METZGER Katalog reservedeler

Leverandør istedenfor produsent

Mange deler i bilen din kan stamme fra leverandøren Metzger, et selskap som ble opprettet i Stuttgart i 1980. Eksempel på deler er blant annet bremsetrommel for bakhjul, kabler til håndbrekk, drivaksler for mekaniske turtallsmålere, elektriske brytere for varme i setene samt alle typer elektriske sensorer. Selv om det lille selskapet ikke produserer selv, så benyttes deres OEM-merkede produkter av mange bilprodusenter.

Leverandør for berømte bilprodusenter

Metzger ble kjent for sine støtdempere, og leverer til både store produsenter med kjente navn, som Audi, BMW, VW og Peugeot, så vel som til mer eksklusive merker som Porsche, Bentley og Maserati, for å nevne noen. Hovedkontoret i Baden-Württemberg, som har øyeblikket (2015) cirka 80 ansatte, fokuserer hovedsakelig på europeiske bilprodusenter. Det betyr at du kan like gjerne kan finne en Metzger gaffelbom i Golf V, som i en Daewoo.

Ettersom mange asiatiske produsenter har sitt produksjonssted for det europeiske markedet i EU, så har Metzger Company mulighet til å tilrettelegge for ulike design på deres forskjellige komponenter, og har over 20 000 ulike deler. Et eksempel på dette er den koreanske produsenten KIA. Kontoret for design og utvikling av KIAs europeiske biler ligger i Rüsselsheim, i Hesse, Tyskland. Bilene blir produsert ferdig på industrianlegg i Slovakia og Ungarn. Flere av komponentene og delene som Metzger leverer til bilindustrien, blir ikke brukt i sluttmonteringsfabrikker. De benyttes når bilen settes sammen i monteringsanlegg. Alle deler fra Metzger sitt mersalg (reservedeler) finnes i vår nettbutikk.

Alle METZGER kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • METZGER Bildeler frakt med UPS
  • METZGER autodeler frakt med GLS
  • METZGER reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler METZGER kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler METZGER kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler METZGER kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler METZGER kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil METZGER kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp METZGER auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart