velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

HELLA Katalog reservedeler

Historien

Selskapet ble opprinnelig grunnlagt i Westfalen, Tyskland, i 1899. Først så produserte de oljelamper, lykter og horn til kjøretøy trukket av hester. Når bilen kom på markedet, reetablerte selskapet seg som leverandør av frontlykter med acetylen. Selskapet byttet navn til Hella i 1908, etter Helena, konen til grunnleggeren. Etter andre verdenskrig, utvidet Hella stadig produktspekteret sitt, og fokuserte særlig på elektriske anlegg og elektronikk for kjøretøy.

Spesialister innen elektronikk og klimaanlegg

I tillegg til lyssystem som baklys, frontlys og blinklys, produserer Hella også releer og kontrollenheter som finnes i mange, moderne biler som VW Golf og BMW 316. Etter at klimaanlegg ble tatt i bruk på 1990-tallet, har selskapet utvidet produktutvalget kraftig. I dag produserer de ekstra overtrykksventiler og kompressor til klimaanlegg, som finnes i blant annet Audi A6, VW Pheaton og Passat. Bildel-leverandøren inngikk samarbeid med flere andre billeverandører i 2000, noe som betyr at Hella har blitt storleverandør av kjølepumper og deler til klimaanlegg.

Utvikling med andre bilprodusenter

Noen av disse fellesforetakene driver virksomheten under andre navn, og produserer originalutstyr til bilprodusenter over hele verden. Alle deler og reservedeler fra Hella er tilgjengelige i nettbutikken vår. Selskapet driver et stort utviklings- og forskningssenter i Tyskland, som leverer høyteknologiske komponenter til kunder per bestilling. Hella spiller en sentral rolle i utviklingen av biler, særlig siden elektronikk til bil blir stadig mer etterspurt. Parkeringsassistanse er et eksempel på dette (Parktronic fra Mercedes Benz).

Alle HELLA kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • HELLA Bildeler frakt med UPS
  • HELLA autodeler frakt med GLS
  • HELLA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler HELLA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler HELLA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler HELLA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler HELLA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil HELLA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp HELLA auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart