velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

FEBI BILSTEIN Katalog reservedeler

Kvalitet fra Febi Bilstein

Febi Bilstein ble opprinnelig grunnlagt som en familiebedrift, i 1844 i Ennepetal, Eifel, og har nå 170 år med erfaring bak seg. Febi Bilstein produserer fjæringskomponenter av høy kvalitet, samt andre bildeler, til bilprodusenter. De er leverandør for både originalutstyr og reservedeler (mersalg). Febi Bilstein produserer over 30 000 reserve- og slitasjedeler, som distribueres til mer enn 130 land. Delene produseres av selskapets 1600 ansatte, fordelt over 69 land, enten på selskapets egne avdelinger eller i samarbeid med andre.

Stort utvalg av reservedeler

Utvalget bestyr av deler til styringsmekanismen, som for eksempel styrestag, styrestaghode, kuleledd og gaffelledd. De produserer også deler som hjulfeste (hjulbolt), samt deler for fremdriftsteknikk, særlig for transmisjon som gir og drivaksel. Du får også deler til motor og motorsmøring, motorstyring, motoroppheng, kjølere, samt deler til drivstoffsystem, drivstoff-forbedrer og motorpakninger. I tillegg fås mange deler til bilens elektronikk, samt bremsedeler og fjæring til bil. Selskapet ble meget anerkjent for sine høy-kvalitets Bilstein støtdempere. Selskapet driver ikke bare med mersalg.

Febi Bilsteins erfaring

Høy-kvalitets støtdempere fra Febi Bilstein benyttes først og fremst av sportsbilprodusenter som Porsche, Ferrari og Lotus, samt mange andre bilprodusenter som tilbyr sportsbiler. Produsentens støtdempere og drivkomponenter er førstevalget for rallybiler, hvor blant annet Fiat, Opel, Subaru og Mitsubishi konkurrerer mot hverandre. Alle disse bildelene er laget med tysk kvalitet, og er tilgjengelige i butikken vår. Noen deler kan til og med ettermonteres. Det spesielle designet til kamakslene fra Febi Bilstein gjør dem perfekte til å trimme motoren med, ettersom disse motorstyringsenhetene gjør det mulig å omprogrammere styringsbrikken. Dermed kan for eksempel en VW Golf med 90 HK trimmes opp til 110 HK, ved å ettermontere en motorstyringsenhet eller styringsbrikke fra Febi Bilstein. Mange selskaper som trimmer motor og bil benytter seg av deler fra denne produsenten.

Alle FEBI BILSTEIN kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • FEBI BILSTEIN Bildeler frakt med UPS
  • FEBI BILSTEIN autodeler frakt med GLS
  • FEBI BILSTEIN reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler FEBI BILSTEIN kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler FEBI BILSTEIN kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler FEBI BILSTEIN kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler FEBI BILSTEIN kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil FEBI BILSTEIN kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp FEBI BILSTEIN auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart