velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

BOSCH Katalog reservedeler

En kjempe blir født

Bosch har vært en innovativ leverandør for bilindustrien i over et århundre. De har hovedkontor i Tyskland, og har forretningsrelasjoner med nesten alle bilprodusenter i hele verden. Selskapet ble øyeblikkelig anerkjent på grunn av banebrytende teknologi, og knapt noen bilprodusenter tilbyr produkter som ikke inneholder deler og teknologi fra Bosch.

Bosch reservedeler

Det enorme produktutvalget spenner fra vedlikeholds- og slitedeler som vindusviskere, batterier, belter, filtre, tennplugger, alle typer kjørelys og alle bremsedeler, som for eksempel bremseklosser og bremsesko. I tillegg produserer de elektronikk og elektrisk utstyr, som elektriske releer til nesten alle bruksområder, elektrisk tilbehør, sensorer og komplette lyssystem. Dessuten produserer de alle typer elektriske motorer (vindusviskermotorer, vindusheismotorer og ventilasjonsmotorer), parkeringsassistanser og styringssystemer for bensin- og dieselmotorer.

Utviklingsassistent for mange bilprodusenter

Bosch leverer komplette tenningssystem til bensinmotorer, samt komplette system for drivstoffinnsprøytning. Velkjente systemer for drivstoffinnsprøytning omfatter blant annet K, KE, L og LH Jetronic drivstoffinnsprøytning som benyttes i VW og Audi. Selskapet utvikler også nye systemer for drivstoffinnsprøytning i samarbeid med bilprodusenter. Det betyr at det var bare mulig å utvikle TDI system, og system for felles trykkrør til innsprøytningsdyser til biler fra Mercedes Benz, takket være samarbeid med respektive bilprodusenter. Alle dynamoer (generatorer) og startere som er utviklet for biler fra tyske produsenter (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, Seat og Skoda) kommer fra denne bildel-leverandøren. Selskapet driver virksomhet i mer enn 140 land. Bosch produserer ikke bare originalutstyr, men er også en av de største leverandørene for mersalg (reservedel-leverandør). Reservedelene vi tilbyr i nettbutikken vår anbefales på grunn av høy kvalitet og enkel installasjon.

Alle BOSCH kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • BOSCH Bildeler frakt med UPS
  • BOSCH autodeler frakt med GLS
  • BOSCH reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler BOSCH kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler BOSCH kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler BOSCH kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler BOSCH kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil BOSCH kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp BOSCH auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart