velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

BERU Katalog reservedeler

Stort utvalg av bildeler fra Beru

Selskapet Beru ble grunnlagt i 1912 av Julius Friedrich Behr og Albert Ruprecht i Ludwigsburg, Tyskland. I utgangspunktet produserte de rørdeler til bil og radiatorer, men utvidet raskt produksjonen til å omfatte tennplugger, deler til tennplugger og ulike ventiler. Beru introduserte den første glødepluggen for dieselmotor i 1929, og forskjellige patenter har siden blitt godkjent. Etter andre verdenskrig fikk Beru nye kunder relativt raskt, og ble opprinnelig utstyrsfabrikant til Daimler, Benz, Opel og NSU (forgjengeren til Audi). Selskapet ble stadig anerkjent for sine kjølesystem og kaldstartsystem, særlig for dieselmotorer. De produserer for blant annet for VW og Opel, i tillegg til Ford og General Motors, både i USA og internasjonalt.

Stor suksess i Amerika

I tillegg til tenningssystem og kaldstartsystem for dieselmotorer, produserer Beru også elektriske og termiske varmeanlegg for motor og kupe. Sensorteknologi er en metode hvor temperaturen til luftinntaket blir regulert via kjøleelement, motorolje eller bensin. Deretter dannes det elektroniske signaler som tilsendes forskjellige kontrollenheter. De produserer også utløsere som regulerer eksosutslipp, enten via eksosresirkulering eller en betjeningsarm for strupespjeldet. Behr Company produserer disse varene spesifikt for markedet i USA, på en fabrikk i Mexico.

Tennplugger og andre bildeler fra Beru

Amerikanske kunder omfatter blant annet General Motors, Volkswagen (VW) samt mange andre bilprodusenter som distribuerer biler på det amerikanske markedet. Katalysator og eksosresirkulering fra Beru benyttes av bilprodusenter verden over, og finnes blant annet i Volvo, Alfa Romeo, Peugeot, Kia, BMW og Renault. I vår nettbutikk finner du ikke bare tennplugger av høy kvalitet fra Beru, men også andre typer reservedeler. Produsenten er nemlig både original utstyrsleverandør og reservedel-leverandør (mersalg).

Alle BERU kategorier og reservedeler til bilen din på et øyeblikk

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • BERU Bildeler frakt med UPS
  • BERU autodeler frakt med GLS
  • BERU reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler BERU kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler BERU kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler BERU kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler BERU kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil BERU kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp BERU auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart