velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

BEHR THERMOT-TRONIK Katalog reservedeler

Fremskritt helt fra begynnelsen av

Behr Company kan spores helt tilbake til 1905, når navnebroren Julius Friedrich Behr med partner begynte å produsere radiatorer i nærheten av Stuttgart, Tyskland. De første kundene var Benz Company (som i dag heter Mercedes Benz) og NSU (en forgjenger av Audi). Allerede innen 1930, så leverte selskapet 90 radiatorer per dag til Ford selskapets Model A. De produserte den første oljekjøleren til VW Beetle, i samarbeid med Porsche sin designavdeling. Etter andre verdenskrig utvidet Behr Company produksjonen med nyutviklete klimaanlegg.

Suksess gjennom innovasjon

Det første klimaanlegget til bil i Europa ble introdusert i 1957. Selskapet har alltid konsentrert seg om teknisk utvikling av både deler og hovedkomponenter for bil, og produserer radiatorer, termostat, oljekjølere og klimaanlegg. De har blant annet vært originalutstyrsprodusent for BMW 3, 5 og 7 serien. På begynnelsen av 1980-tallet, introduserte selskapet det første, elektroniske klimaanlegget til BMW 7-serien.

Den største produsenten av klimaanlegg

Siden den gang, så har selskapet blitt en av verdens største produsent av radiatorer, termostater og klimaanlegg. De produserer også vannpumper for nesten alle motorprodusentene over hele verden, i samarbeid med selskapet Hella. Amerikanske produsenter som General Motors har også benyttet disse produktene, for eksempel til merkevarer som Chevrolett, Opel og Cadillac. Franske produsenter, som Peugeot og PSA-gruppen, benyttet produktene til Citroën-modeller. Du finner alt fra bildelprodusenten Behr i nettbutikken vår. De er også tilgjengelig under det nye navnet MAHLE BEHR. Bilindustriselskapet Mahle fra Stuttgart kjøpte flertallet av aksjene til Behr i 2010, og de fortsetter med å utvikle og produsere bildeler av høy kvalitet.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • BEHR THERMOT-TRONIK Bildeler frakt med UPS
  • BEHR THERMOT-TRONIK autodeler frakt med GLS
  • BEHR THERMOT-TRONIK reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler BEHR THERMOT-TRONIK kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler BEHR THERMOT-TRONIK kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler BEHR THERMOT-TRONIK kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler BEHR THERMOT-TRONIK kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil BEHR THERMOT-TRONIK kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • Kjøp BEHR THERMOT-TRONIK auto deler med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart