velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog VOLVO bildeler: Reservedeler til alle modeller VOLVO

De mest populære VOLVO bildeler fra katalogen

Høykvalitets VOLVO autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler VOLVO

Opprinnelsen til selskapet Volvo

Den svenske bilprodusenten ble opprinnelig etablert som en testavdeling for kulelager av selskapet SKF i 1915. Kjøretøy ble produsert utelukkende for å teste nyutviklet rullingslager. I 1926/27, ble avdelingen utkontraktert til et uavhengig selskap. De besto to arbeidsgivere til SKF selskapet, nemlig leder for salg og en tekniker. Volvo utviklet trepunktsbeltet i 1959, som da ble standard for personbiler for aller første gang.

Utvikling og produksjon

På grunn av overgangen fra venstre til høyrekjøring i 1967, så kunne den svenske produsenten å øke salget drastisk. De produserte også kommersielle kjøretøy, og de benyttet denne anledningen til å lansere nyutviklede modeller. På 1960-tallet utkontrakterte de avdelingen for busser og transportere, og dermed ble nå personbilavdelingen til Volvo selvstendig. Andre gangen de forsøkte å lansere en sportsbil feilet i 1973. Det var delvis grunnet nye sikkerhetsforskrifter i USA. Volvo avviklet dermed dette prosjektet med P1800 ES, og konsentrerte seg på kompakte middelklassebiler. Den amerikanske Ford-konsernet kjøpte den svenske bilprodusenten i 1999, men ble tvunget til å selge den på grunn av finanskrisen i 2010. Volvo tilhører nå den kinesiske bilprodusenten Geely.

Middelklassebiler

Volvo er kjent for høy kvalitet og svært robuste biler. De har ikke småbiler i sitt sortiment. Modell V40 tilhører kompaktklassen, og erstattet modellene S40 og V50 i 2012 ( "S" betyr at karosseriet er sedan, mens "V" betyr stasjonsvogn eller kombi). V40 er også den siste modellen som baseres på C1 plattformen til Ford, og er tilgjengelig enten med bensin- eller dieselmotor, og i terrengversjon. V60 og S60, som ble produsert frem til 2009, regnes som middelklassebiler, og er utstyrt med en fem-sylinders rekkemotor.

Berømte biler for øvre middelklasse

Volvo tilbyr V70 i øvre middelklassen, som opprinnelig kommer fra den svært vellykkede modellen 850. V70 er tilgjengelig som den firehjulsdrevne V70 XC, og som sportsbilen V70 R. Dessuten tilbydde Volvo naturgassmotorer, men på grunn av lav etterspørsel de ble fjernet fra produksjonspekteret. Volvo tilbyr for øyeblikket dieselmotorer med et såkalt flexifuel system. Denne teknologien gjør det mulig å supplere drivstoffet med bio-etanol (E85).

Tegn til slitasje

For eldre kjøretøy med dieselmotorer, er det er svært viktig å skifte ut registerremen i henhold til produsentens anvisninger. Det er på grunn av høy belastning, og fare for at den ellers rakner. Modellene S40/V40 kan være sårbare for slitasje på bremsene. Dessuten er det viktig å sjekke motoroljen, ettersom motorer fra Volvo forbruker mer motorolje.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • VOLVO Bildeler frakt med UPS
  • VOLVO autodeler frakt med GLS
  • VOLVO reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler VOLVO kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler VOLVO kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler VOLVO kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler VOLVO kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil VOLVO kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • VOLVO auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart