velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog TOYOTA bildeler: Reservedeler til alle modeller TOYOTA

De mest populære TOYOTA bildeler fra katalogen

Høykvalitets TOYOTA autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler TOYOTA

Opprinnelsen

Opprinnelsen til dagens Toyota Motor Corporation dateres tilbake til det 19. århundre, da Sakichi Toyota startet produksjon av automatiske vevstoler. Han solgte patentene til automatiske vevemaskiner til et britisk selskap i 1929, og begynte å bygge biler.

Produksjonens begynnelse

Toyota Motor Corporation startet bilproduksjonen i 1937. Selskapet endret navn til byen Toyota, hvor de hadde produksjonsanlegget sitt. Hittil hadde de vært oppkalt etter grunnleggeren av selskapet. I begynnelsen de bare produserte en personbil, A1, og en lastebil, GG-modellen. Under andre verdenskrig produserte de utelukkende lastebiler for militæret. I motsetning til mange andre europeiske bilprodusenter, ble de ikke bombet av de allierte styrkene. Det er fordi Japan allerede hadde overgitt seg på grunn av den amerikanske atombombingen.

Omstart av produksjon etter krigens slutt

Bilproduksjonen ble gjenopptatt i 1947, og ble meget vellykket på grunn av flere innovasjoner. Dessuten var arbeiderne over gjennomsnittlige engasjerte i produksjonsprosessen, noe som gjorde det mulig for fabrikken å raskt utvide verden over. Toyota begynte å markedsføre i Tyskland i 1970. Siden 1980-tallet, ble enkelte produksjoner kopiert av europeiske produsenter. De begynte å produsere luksusmerket LEXUS i 1989, som i dag er et eget merke. LEXUS regnes som en konkurrent til Mercedes, BMW og Audi.

Produksjonssted og anerkjente bilmodeller

For øyeblikket (2015) er Toyota den største bilprodusenten i verden, og eier produksjonssteder i mange forskjellige land. I Europa, så produserer de biler og motorer i Storbritannia, Frankrike og Polen. Et annet anlegget ligger i den europeiske delen av Tyrkia. I dag tilbyr Toyota 13 modeller i Tyskland. Den meget lille bilen Aygo ble utviklet i samarbeid med det franske PSA-konsernet, og ble utgitt som Citroën C1 og Peugeot 107. Modellen iQ er en veldig, liten bil som skulle ta opp konkurransen mot Smart-bilen. Yaris, som er den eneste småbilen, erstattet Toyota Starlet i 1999. Corolla har vært produsert siden 1967, og tilhører kompaktklasse. Den er fortsatt den mest populære modellen tilgjengelig i dag. Toyota har biler tilgjengelig i middelklassen og øvre middelklasse, og tilbyr også overklassebiler, SUVer, og varebiler. Bilene deres gjør det svært bra når det gjelder havaristaistikk, selv om selskapet måtte tilbakekalle enkelte modeller i løpet av de siste årene. Grunnen var konstruksjonsfeil, som kunne skade deres gode rykte. Vanligvis er kjøretøyene fra verdens største bilprodusent av høy kvalitet, og de kan også fås som hybrid. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av ulike reservedeler. Vi håper at vår store bildelkatalog, og våre svært rimelige priser, kan overbevise deg.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • TOYOTA Bildeler frakt med UPS
  • TOYOTA autodeler frakt med GLS
  • TOYOTA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler TOYOTA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler TOYOTA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler TOYOTA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler TOYOTA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil TOYOTA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • TOYOTA auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart