velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog SUZUKI bildeler: Reservedeler til alle modeller SUZUKI


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av SUZUKI bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din SUZUKI modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre SUZUKI reservedeler


De mest populære SUZUKI bildeler fra katalogen

Høykvalitets SUZUKI autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler SUZUKI

Dannelsen

Den berømte, japanske merket Suzuki dateres tilbake til et selskap som ble etablert av Michio Suzuki i 1909. I begynnelsen så produserte de mekaniske vevstoler. I dag er merket veldig kjent for sine biler, motorsykler og påhengsmotorer. Selv om ideen om å produsere biler var på plass allerede før andre verdenskrig, så måtte de utsette på grunn av krigen. I 1952 lanserte Suzuki en sykkel med hjelpemotor, og den ble etterfulgt ett år senere av en mindre motorsykkel. Selskapet som holdt til i Hamamatsu, Shizouka, endret navn til Suzuiki Motor Co. Ltd. i 1954.

Den første bilen og karrieren

Den første bilen ble lansert i 1955, og var en liten bil som het "Suzulight". Eksporten til USA startet på begynnelsen av 1960-tallet. På grunn av sine motorsykler ble merket populært i Tyskland, og bilene ble tilgjengelige der i 1970. På grunn av den lette vekten til terrengkjøretøyene LJ410 og 413, fikk de navnet "Samurai" i 1988. General Motors eide en liten andel, av varierende mengde, av Suzuki sine aksjer mellom 1981 og 2008. For øyeblikket eier Volkswagen AG 19,9%, men ryktet tilsier at de skal trekke seg tilbake.

Raske terrengkjøretøy og rimelige småbiler

På grunn av sine de smarte, små bilene med tre eller fem dører, samt de lette terrengkjøretøyene, ble det et populært merke innen bilbransjen. Terrengkjøretøyene var tilgjengelige enten med lukket struktur ("van") eller med kalesje ("kabriolet"). Dagens modellutvalg omfatter tre- og femdørs småbilene Celerio og Splash. Tre- eller femdørs Swift er også tilbudt i sportsutgave med høyere ytelse, og har vært tilgjengelig i noen år nå. Modellen SX 4, som også kommer fås med firehjulsdrift, tilhører kompaktklassen. Den klassiske middelklassesedanen Kizashi er tiltenkt én klasse høyere. Tredørs Jimny tilhører de lette terrengkjøretøyene, og er tilgjengelig med lukket struktur (stasjonsvogn) samt kalesje (kabriolet). Tre- eller femdørs Grand Vitara er en kompakt SUV som også fungerer bra i terreng. Tyskland venter på etterfølgeren til "Vitara", som har allerede blitt lansert i Japan. I vår nettbutikk kan finne et bredt utvalg av reservedeler til alle SUZUKI modeller som er eksportert til Tyskland.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SUZUKI Bildeler frakt med UPS
  • SUZUKI autodeler frakt med GLS
  • SUZUKI reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SUZUKI kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SUZUKI kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SUZUKI kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SUZUKI kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SUZUKI kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • SUZUKI auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart