velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog SUBARU bildeler: Reservedeler til alle modeller SUBARU


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av SUBARU bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din SUBARU modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre SUBARU reservedeler


De mest populære SUBARU bildeler fra katalogen

Høykvalitets SUBARU autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler SUBARU

Historien om Subaru

Bilavdelingen til det japanske selskapet Fuji Heavy Industries, produserer biler under merkenavnet SUBARU. Bilene er rettet mot det internasjonale markedet. Bilproduksjonen ble opprettet etter gjenforeningen av seks forskjellige selskaper, som tilhørte tidligere Group Fuji Sanyo. De allierte krevde at Group Fuji Sanyo ble avviklet etter andre verdenskrig. De seks deler av konsernet er symbolisert i logoen til merket, og representerer de største seks stjernene i Plejades.

Den første bilen, og tradisjonen med firehjulsdrift

Den første SUBARU ble den lille bilen 360. Den ble lansert i 1985, og var da skattefri. Tradisjonen med firehjulsdrift vedvarer i dag, og begynte med Subaru Leone i 1972. Den var tilgjengelig som konvensjonell, tohjulsdreven stasjonsvogn. Et japansk elektrisitetsselskap anmodet en firehjulsdreven bil i en budrunde, og dermed redesignet Subaru stasjonsvognen Leone med firehjulsdrift som kan kobles til. Firehjulsdriften, som senere ble permanent, og bruken av boxermotor, var overbevisende salgsargumenter den neste tiden. Frem til den siste versjonen av Justy var lansert, så var bare firehjulsdrevne biler tilgjengelige på mange eksportmarkeder, inkludert Tyskland. Den vellykkede eksporten til USA startet i 1973 og er fortsatt stor. Firehjulsdrevne biler fra Subaru har vært svært etterspurt i Sveits, helt siden 1979. Biler fra Subaru har offisielt blitt eksportert til Tyskland siden 1980, og er særlig populære i de fjellrike delene av landet.

Robuste, firehjulsdrevne biler av høy kvalitet

Biler av Subaru er ansett som høy-kvalitet biler i USA, hvor de også blir produsert, samt i Canada, Australia og New Zealand. Dette ryktet ble skapt når Leone var, i en lang periode, tilgjengelig som sedan, stasjonsvogn og coupé. Dessuten så ble etterfølgeren L 1800, ansett som umulig å ødelegge. Dagens firehjulsdrift-teknologi ("symmetrisk AWD») har eksistert siden 1987. Kombinert med meget velfungerende boxermotorer, så er denne teknologien karakteristisk for merket. De mest populære modellene er den lille bilen Justy og sportssedanen Impreza, som ble kjent på grunn av sine rally suksesser. I tillegg er de romslige middelklassesedanene og stasjonsvognene fra Legacy serien svært populære. SUV-versjonen Outback som tilbys i dag, er basert på disse. Spesielt populær blant skogsarbeidere, jegere og bønder er SUVen Forester. Coupéen SVX og den store SUVen Tribeca er ikke så populære her. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av reservedeler til biler fra dette merket.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SUBARU Bildeler frakt med UPS
  • SUBARU autodeler frakt med GLS
  • SUBARU reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SUBARU kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SUBARU kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SUBARU kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SUBARU kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SUBARU kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • SUBARU auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart