velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog SSANGYONG bildeler: Reservedeler til alle modeller SSANGYONG


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av SSANGYONG bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din SSANGYONG modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre SSANGYONG reservedeler


De mest populære SSANGYONG bildeler fra katalogen

Høykvalitets SSANGYONG autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler SSANGYONG

Opprinnelsen

SSANGYONG Motor Company er den fjerde største bilprodusenten fra Sør-Korea. I Europa tilbyr de robuste, firehjulsdrevne biler med høy nytteverdi. Selskapet dateres tilbake til et verksted for Jeeper fra USA, og startet med lisensproduksjon av amerikanske terrengkjøretøy under navnet Dong-Hwan Motor Workshop i 1954. Siden den gang, har de også produsert spesialbiler til både sivile og til hæren, samt busser. I 1981, så kjøpte Geohwa Co. Ltd selskapet, tok deres navn og produserte modellen Korando. Det er et terrengkjøretøy, lik den originale Jeepen. SSANGYONG-konsernet kjøpte selskapet i 1986. To år senere, endret de navn til SSANGYONG Motor Company. Samme år ble Korando offisielt eksportert til Europa for første gang. Basert på et strategisk partnerskap med tidligere Daimler-Benz AG i 1991, så utviklet de ikke noen bærekraftige modeller. Den kinesiske SAIC-konsernet ble majoritetseier i 2004. De solgte selskapet etter de reetablerte seg som den indiske forretningsgruppen Mahindra & Mahindra i 2010/2011.

SSANGYONG - terrengkjøretøy og høy nytteverdi

Omdømmet til SSANGYONG kommer hovedsakelig fra de robuste, firehjulsdrevne modellene. Det gjelder særlig for kompaktSUVen Korando. Forgjengeren ble eksportert til Europa allerede i 1983, og den har likhetstrekk til Jeep, bilen som selskapet opprinnelig produserte. Den nåværende Korando er en moderne, firehjulsdreven SUV med høy nytteverdi for hverdagen. Den romslige Musso, produsert mellom 1993 og 2004, bidro også til merkevarens publisitet. Etterfølgeren dens ble den firehjulsdrevne SUVen Rexton. Den store SUVen har vært en stor suksess på flere eksportmarkeder siden 2012. Roadster Kallisto og småbussen Istana var ganske eksotiske og uvanlige på det europeiske markedet. I dag er familievanen Rodius med firehjulsdrift veldig populær, og er tilgjengelig som syv-seter. Pickupen Actyon Sports, med dobbelkabin, er en annen modell med meget godt rykte. Det skyldes omfattende standardutstyr og solid etterbehandling. Varebilversjonen av Acyton er ikke tilgjengelig for det europeiske markedet. Luksussedanen SSANGYONG Chariman, basert på tidligere Mercedes-Benz modell W 210, ble hovedsakelig produsert for østasiatiske markeder. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til alle bilene til SSANGYONG som er eksportert til Europa, inkludert de som er utgåtte modeller. Du kan også finne viktige deler til motor og firehjulsdrift.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SSANGYONG Bildeler frakt med UPS
  • SSANGYONG autodeler frakt med GLS
  • SSANGYONG reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SSANGYONG kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SSANGYONG kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SSANGYONG kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SSANGYONG kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SSANGYONG kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • SSANGYONG auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart