velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog SKODA bildeler: Reservedeler til alle modeller SKODA


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av SKODA bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din SKODA modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre SKODA reservedeler


De mest populære SKODA bildeler fra katalogen

Høykvalitets SKODA autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler SKODA

Herr Laurin og Herr Klemen etablerte bilmerket i tidligere Østerrike-Ungarn, som i dag er Tsjekkia, så tidlig som i 1895. De er i dag en av de eldste bilprodusentene i verden. Opprinnelig bygget de sykler med hjelpemotor, og supplerte med motorsykler i 1899. I 1905 begynte de også å produsere biler. Etter noen problemer under første verdenskrig, ble selskapet kjøpt opp av prosjekteringsgruppen Skoda i 1925. I 1945 ble selskapet statlig grunnet inntreden i tidligere CSSR og kommunismen. I begynnelsen og på midten av 1950-tallet, produserte Skoda kompakt- og middelklassemodeller. De produserte også den strømlinjeformede kabrioleten Felicia. I 1955 var de ikke i stand til å konkurrere med produsentene fra østblokken, og begynte å utvikle personbiler med motoren bak. De var inspirert av VW Käfer. På 1960-tallet begrenset de seg til å produsere middelklassebiler for Østen, og nådde en markedsandel på 10% i tidligere DDR. Det var først i 1987 at Skoda gikk tilbake til å produsere biler med front motor. Modellen Favorit ble produsert i den vestlige verden.

Etter Berlinermurens fall, begynte den tsjekkoslovakiske regjeringen å privatisere fabrikken. Selskapet ble solgt til Volkswagen-konsernet i 1991, noe som ble meget positivt for merkevaren. Siden den gang har Skoda sine biler blitt montert på chassis fra VW, og er tilgjengelige i 7 forskjellige modeller.

I begynnelsen av modellutvalget, så tilbyr Skoda den meget lille bilen Citigo. Den populære småbilen Fabia, samt middelklassebilen Octavia, er basert på chassis fra VW (Golf plattform). De er nesten utelukkende produsert med komponenter fra VW. Rapid er enda en middelklassebil, og Superb er en overklassesedan. I tillegg, så tilbyr de den familievennlige minivanen, Roomster, som er is samme segment som Nissan Note, Citroën C3 og Ford B-Max. Skoda tilbyr en firehjulsdreven Jeep som konkurrerer mot Jeep Renegade, Dacia Duster og Suzuki SX4 S-Cross.

Siden de bruker VW-teknologien, så står bilene overfor de samme problemene som Golf sine modeller. Det innebærer blant annet at lyspærene i frontlyset ryker raskt, samt panelkomponenter i interiøret kan falle av fra tid til annen. Vi tilbyr alle nødvendige slitasje- og reservedeler til bilen din. Du kan finne passende reservedeler bare ved å søke etter KBA-numrene på våre nettsider.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SKODA Bildeler frakt med UPS
  • SKODA autodeler frakt med GLS
  • SKODA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SKODA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SKODA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SKODA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SKODA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SKODA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • SKODA auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart