velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog SAAB bildeler: Reservedeler til alle modeller SAAB


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av SAAB bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din SAAB modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre SAAB reservedeler


De mest populære SAAB bildeler fra katalogen

Høykvalitets SAAB autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler SAAB

Den svenske bilprodusenten SAAB ble grunnlagt som en avhengig forretningsenhet, av i fly- og bevæpningsprodusenten Svenska Aeroplan Aktiebolaget i 1937. Merket er et akronym av produsentenes navn. Den første personbilen ble lansert i 1947 og solgt som SAAB 92 i 1949. Bortsett fra Volvo, så ble SAAB den viktigeste, svenske bilprodusenten i flere tiår, selv med et relativt lite modellutvalg. Kjøpet av lastebilprodusenten Scania i 1969, førte til dannelsen av Saab-Scania, som ble avviklet etter at Scania forlot selskapet. Personbilavdelingen var juridisk selvstendig som SAAB Automobiles AB, allerede i 1990. De beholdt bedriftsnavnet helt til de ble solgt til General Motors i 2000. Etter nesten ti år, avsluttet GM investeringen. SAAB stod overfor økonomiske problemer, og ble tvunget til å søke om juridisk kreditorbeskyttelse. Deretter fulgte forskjellige tilnærminger til omlegging og modernisering, i samarbeid med Swedish Koenigsegg Group (merkevaren Spyker) og den kinesiske bilprodusenten BAIC. Produksjonen ble gjenopptatt i en kort periode. For øyeblikket, så eier National Electric Vehicle Sweden AB rettighetene til merkenavnet, og den uavhengige Orio AB har produsert reservedeler siden 2013.

Kjøretøy med unik karakter og skandinavisk stil

Modellen 92, lansert i 1949, hadde allerede da det karakteristiske kombiutseende som modellene 93 og 96 ble kjent for på 1970-tallet. Disse modellene, med V4 motor fra Ford, var tilgjengelige som todørs sedan eller stasjonsvogn. Den første modellen, 99, var en kombisedan som senere ble modernisert og relansert modernisert som SAAB 900. Basert på disse bilene, så utviklet de seriene 9-3 og 9-5. 9-3 var også tilgjengelig som kabriolet. Det samme var 900, som ble produsert hos Magna Steyr, i Graz, en lang periode. Dessuten omfattet seriene en stasjonsvogn, og utgaver med forbedret ytelse. Coupéen Sonett ble produsert mellom 1970 og 1974, og var da ganske eksotisk. De siste modellene i produktspekteret omfattet de to seriene 9-3 (med flere karosserivalg) og 9-5 (sedan og stasjonsvogn). Foruten disse, tilbydde de modellen 9-4X, en romslig firehjulsdreven SUV, som var basert på Cadillac. Bare 100 eksemplarer av 9-4X ble produsert for det amerikanske markedet.

Du finner et omfattende utvalg av reservedeler for SAAB på topreservedeler.co.no. Vi tilbyr også bil- og slitedeler for andre skandinaviske produsenter, som Volvo, samt tyske produsenter som Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW og Audi.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • SAAB Bildeler frakt med UPS
  • SAAB autodeler frakt med GLS
  • SAAB reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler SAAB kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler SAAB kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler SAAB kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler SAAB kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil SAAB kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • SAAB auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart