velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog RENAULT bildeler: Reservedeler til alle modeller RENAULT

De mest populære RENAULT bildeler fra katalogen

Høykvalitets RENAULT autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler RENAULT

Brødrene Renault etablerte bilproduksjonsselskapet sitt i Paris, i 1899. Etter ett år hadde de allerede mer enn 100 ansatte. Deres endelige gjennombrudd kom i 1906, når de fikk en stor kontrakt for å produsere 250 kjøretøy til et drosjeselskap. Renault anses som oppfinneren av kardangaksel, tennpluggen som kan skrues i, sikkerhetsbelte, trommelbremse og turbolader. Den første V8-motoren ble i tillegg utviklet av Renault, og bygget inn i en produksjonsmodell. Under verdenskrigene produserte de motorer for stridsvogner og fly, samt ammunisjon. I tillegg til å produsere biler, fabrikkerer Renault også kommersielle kjøretøy. De startet med lastebiler allerede i 1900. Den første dieseldrevet lastebil ble lansert i 1929.

Etter at Nazi-Tyskland erobret Frankrike, ble fabrikkene tvunget til å produsere for militæret. En av lederne fra Daimler-Benz AG tvangsstyrte fabrikkene, helt til de ble nesten fullstendig ødelagte av britiske bombefly i mars 1942 og september 1943. Louis Renault, grunnlegger og eier av selskapet, ble fengslet etter frigjøringen av Frankrike fordi han ble anklaget for å samarbeide med tyskerne. Han døde i fengsel. Selskapet ble statlig i 1945. Etter krigen tilbudt de bare en type personbil. Etterspørselen var så stor, at ventetiden var på over ett år.

På 1960-tallet utvidet selskapet med produksjonsanlegg i Spania. Mange legendariske modeller, for eksempel verdensberømte Renault 4 (R4), ble produsert i disse fabrikkene. Bilene bidro til Renaults berømmelse. Andre produsenter produserte også forskjellige biler under lisens. For eksempel ble Renault 12 produsert i Romania fram til slutten av 1999, og den har blitt produsert av Ford i Brasil og av et datterselskap i Tyrkia. For øyeblikket tilbyr Renault 14 modeller, og er den største, franske konkurrenten til tyske bilprodusenter. Den meget populære Clio, Kangoo-modellen med bakdører samt flerbruksbilen Espace er fortsatt tilgjengelige. Foruten rimelige småbiler som Captur og Twingo, tilbyr Renault modellen Megane i kompaktklassen og Laguna i middelklassen. Renault omfatter to minibuss modeller, Master og Trafic. Twizy er en enseters, elektrisk bil som ble lansert i Tyskland i 2012.

Foruten tomme batterier på grunn av defekt elektronikk i bilen, har noen av Renaults biler ofte en defekt starter. Generelt sett, så kan personbiler av Renault ha feil med elektronikken, men de mekaniske delene er laget av høy kvalitet. I 2010 dannet Renault en allianse med det japanske Nissan selskapet, noe som gjør dem til den fjerde største bilkonsernet i verden. De største er Toyota, General Motors og VW.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • RENAULT Bildeler frakt med UPS
  • RENAULT autodeler frakt med GLS
  • RENAULT reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler RENAULT kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler RENAULT kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler RENAULT kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler RENAULT kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil RENAULT kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • RENAULT auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart