velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog PORSCHE bildeler: Reservedeler til alle modeller PORSCHE


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av PORSCHE bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din PORSCHE modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre PORSCHE reservedeler


De mest populære PORSCHE bildeler fra katalogen

Høykvalitets PORSCHE autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler PORSCHE

Ferdinand Porsche, som ble født i Böhmen og oppvokst i Wien, etablerte et ingeniørkontor i Stuttgart, i 1931. I begynnelsen gjennomførte han bare utviklinger og konsultasjoner for bilselskaper. Svigersønnen hans fra Wien, advokaten Anton Piëch, fikk 15% av selskapets aksjer. I begynnelsen designet kontoret for selskapet Zündapp i Nürnberg og for NSU. Ingeniørkontor utviklet også for selskapet DAF og Volkswagen, og flyttet til Stuttgart-Zuffenhausen i 1937. Under andre verdenskrig, produserte de også beholdervogner, Schwimmwagen og kampstridsvogner for hæren. Et forskningssenter ble bygget i Zuffenhausen i 1944, og de hadde mer enn 650 ansatte. Kontoret og alle registrene ble flyttet til Østerrike i 1944. Der ble det første egenproduserte kjøretøyet, Porsche 356 Roadster, utviklet av østerrikske ingeniører. På begynnelsen av 1950-tallet, utviklet de modell Käfer for VW, og fabrikkerte 356-modellen i småskala produksjon. Deretter produserte de Porsche modell 914 og 924. Deres mest populære modell, 911, kom i 1963. Som et resultat av disse bilene, ble selskapet i stand til å etablere seg på grunn av sitt engasjement i motorsport. De vant mange priser i verdensmesterskap for sportsbiler. Nå tilbyr Porsche mer enn to modeller, og de produserer modeller med front, bak og midtmontert motor.

Ettersom Porsche tilhører VW-konsernet, sammen med Seat, Skoda, Lamborghini og Audi, produseres Porsche i konsernets mange, forskjellige fabrikker. For eksempel produseres SUV Cayenne, som ble lansert i 2002, på samme samlebånd som VW Touareg og Audi Q7, i en fabrikk i Bratislava, Slovakia.

Nåværende modeller med motorer bak er 911 Camera og 911 Turbo. Boxter og Cayman er modeller med midtmonterte motorer. I tillegg produserer de overklassebilen Panamera (970) og superbilen Porsche 918, som har en begynnerpris på 768 026 euro, uten ekstra utstyr.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • PORSCHE Bildeler frakt med UPS
  • PORSCHE autodeler frakt med GLS
  • PORSCHE reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler PORSCHE kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler PORSCHE kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler PORSCHE kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler PORSCHE kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil PORSCHE kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • PORSCHE auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart