velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog PEUGEOT bildeler: Reservedeler til alle modeller PEUGEOT

De mest populære PEUGEOT bildeler fra katalogen

Høykvalitets PEUGEOT autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler PEUGEOT

Entreprenøren Armand Peugeot stiftet verdens eldste bilfabrikk som fortsatt er aktiv i dag, i byen Sochaux, Frankrike i 1896. De første bilene ble produsert med bensin- eller dampmotor. Bare type 2 ble utstyrt med forbrenningsmotor (Otto motor), kjøpt fra Daimler Motor Group. Innen 1900 hadde de allerede produsert 500 kjøretøy. Skikkelig masseproduksjon ble startet i 1917, men ble nedlagt samme år på grunn av første verdenskrig. Peugeot ble tvunget til å produsere våpenkomponenter under krigen. Den første modellen, 201, ble presentert i 1929. Denne modellen hadde allerede blitt produsert 140 000 ganger innen 1936.

Etter gjenoppbyggingen fra andre verdenskrig ble fullført, gjenopptok de produksjonen av 203 i 1948. Denne vellykket modell ble etterfulgt av type 403 i 1955, som ble utviklet av den italienske Pininfarina og utstyrt med dieselmotor. Peugeot 404 , som kom i 1960, ble en stor suksess i alle europeiske land, samt i franske deler av Afrika. I 1974 tok de over majoriteten av aksjene til konkurrenten Citroën, og slo begge selskapene sammen. Dermed det nye konsernet, PSA-gruppen, stiftet i 1976. I tillegg ble de tidligere fabrikkene Simca, Sunbeam og Talbot, eller deler av dem, innlemmet i tillegg. På grunn av noen problemer med Talbot, ble den allerede ferdigutviklete modellen Horizon utgitt som Peugeot 309, og merket Talbot ble avviklet i 1986. Når det gjelder motorsport, så ble motorer fra det tradisjonsrike merket Peugeot, svært vellykkete. Det franske selskapet gitt sine motorer til McLaren i Formel 1, og de også oppnådd gode resultater i innen rallysporten.

Det siste tiåret, så Peugeots markedsandeler i Tyskland sunket mer enn én prosent, til en nåværende andel på 2,30% i 2012. For øyeblikket tilbyr de 20 modeller, som spenner fra svært lille bilen 108, til den lille bilen 208 og opp til kompaktklassen 301 og 308. De dekker middelklassen med 408 og 508, og tilbyr også en coupé, SUV, varebil, transportør og en lastebil. Den populære modellen 206 har blitt solgt mer enn 6,5 millioner ganger, og er den bestselgende bilen i verden. Elektronikken er derimot litt svak, noe som kan resultere i økt forbruk av lyspærer. Mange reservedeler til Peugeot, som dynamo eller bremsedeler, er identiske med deler fra Citroën ettersom begge merkevarer tilhører PSA-konsernet.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • PEUGEOT Bildeler frakt med UPS
  • PEUGEOT autodeler frakt med GLS
  • PEUGEOT reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler PEUGEOT kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler PEUGEOT kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler PEUGEOT kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler PEUGEOT kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil PEUGEOT kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • PEUGEOT auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart