velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog OPEL bildeler: Reservedeler til alle modeller OPEL

De mest populære OPEL bildeler fra katalogen

Høykvalitets OPEL autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler OPEL

Sophie Opel, enken til avdøde Adam Opel, begynte å produsere biler i symaskinfabrikken hans i 1895. Hun tok over Anhaltische Motor Factory fra låsesmeden Friedrich Lutzmann, fra Dessau, som presente den første motorbilen fra Rüsselsheim på bilutstillingen IAA, i Berlin i 1897. I begynnelsen tilbød de forskjellige karosseri og ulike typer motor. De presenterte en egenprodusert, to-sylindret motor i 1902, og en fire-sylindret motor i 1904. Etter at de vant et billøp i 1907, ble Opel hoffleverandør til den tyske keiseren. I 1912, produserte fabrikken 3000 biler. De fortsatte å kontinuerlig produsere personbiler under første verdenskrig. Deretter ble Opel den første, tyske produsenten med samlebåndsproduksjon.

I 1928, så hadde Adam Opel KG (kommandittselskap) allerede produsert om lag 43 000 biler, og var den største bilprodusenten i Tyskland. I 1928 endret de den juridiske strukturen fra et begrenset partnerskap til et allmennaksjeselskap (AG). Sophia Opels sønner solgt aksjene sine til den amerikanske bilprodusenten General Motors. I 1931, så eide amerikanerne hele gruppen! I 1937 ble gruppen den største produsenten i Europa, og hadde produsert 137 000 kjøretøy. I 1938 var Opel det selskapet som tjente mest valutainntekt for Nazi-Tyskland. Selv om anlegget tilhørte amerikanerne, ble produksjonen av personbiler avviklet under andre verdenskrig. Da måtte de produsere transportkjøretøy og våpen for de væpnede styrkene i stedet. I 1944 ble begge fabrikkene i Rüsselsheim og Brandenburg svært skadet av luftangrep fra de allierte. Ikke ett kjøretøy ble produsert av Opel i 1945. For å imøtekomme oppreisningsavtaler, besluttet de seirende maktene å flytte Kadetts produksjonsanlegg til Sovjetunionen i 1946. Der ble Kadett produsert under navnet Moskwitsch 400.

General Motors overtok gruppen i November 1948. På 1950-tallet ble modellene Rekord, Olympia og Olympia Rekord de mest populære bilene i Tyskland, med unntak av VW Käfer. Med den nye fabrikken i Bochum, lanserte de en ny versjon av Kadett, som var tilgjengelig som sedan, stasjonsvogn og campingvogn. En overdreven sparepolitikk ble innført av manager Lopez på midten av 1990-tallet. Dette førte til kvalitetsproblemer, og merkevaren har tapt seg til fordel for hovedkonkurrenten VW. Den nåværende modellutvalget omfatter 13 modeller; fra den lille bilen Adam, Corsa, Astra, Ampera, Cascada og opp til middelklassebilen Insigna. Minivanen Meriva, varebilen Zafira, SUVen Mokka samt små varebiler som Vivaro og Movano kan også fås per i dag. Det er mulig at det påløper problemer med understellet etter mer enn 150 000 km kjørelengde. Dessuten kan det oppstå problemer med interiøret og motoren, som skyldes at sparepolitikken. Dermed har ikke delene like lang levetid som de vanligvis skulle hatt. Du finner alle nødvendig reserve- og slitedeler til bilen din i vår nettbutikk.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • OPEL Bildeler frakt med UPS
  • OPEL autodeler frakt med GLS
  • OPEL reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler OPEL kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler OPEL kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler OPEL kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler OPEL kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil OPEL kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • OPEL auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart