velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog MINI bildeler: Reservedeler til alle modeller MINI


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av MINI bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din MINI modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre MINI reservedeler


De mest populære MINI bildeler fra katalogen

Høykvalitets MINI autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler MINI

Siden 2001, så har BMW-konsernet produsert små, moderne biler under merkenavnet MINI, som rettes mot et luksussegment. Designet til disse små bilene ligner på de britiske, småbilene MINI, som ble produsert mellom 1959 og 1990. Teknologien til nye modellene er derimot helt nyutviklet, og størrelsen i førerhuset er betraktelig mye større. Opprinnelige MINI var et produkt fra British Motor Corporation, som ble forvandlet til British Leyland Motor Corporation noen år senere. De ble omsider til (MG) Rover Group.

Den lille bilen ble lansert i 1959, og produsert først av Austin Seven og Morris Minor. Selskapene Riley og Wolseley, som rettet seg mot overklassen, brukte den samme, enkle modellen. De forbedret derimot utstyret, og brukte modifikasjoner som var typisk for sitt merkevare. Disse resulterte i Riley Elf og Wolseley Hornet. MINI sin suksess skyltes den revolusjonerende størrelsen. Den ble også produsert i Italia (Innocenti) og Spania (Authi). Frem til i dag, er MINI den som har blitt produsert mest av alle biler, som er utviklet i Storbritannia. Etter at Rover-konsernet ble avviklet, kjøpte BMW rettighetene til merkevaren MINI. De utviklet et nytt konsept for etterfølgeren. Siden 2001 har denne modellen vært produsert i Cowley (nær Oxford), i England, samt i Magna Steyr i Graz, Østerrike.

Den smarte lille bilen fra England

I utgangspunktet var den originale Mini en enkelt todørsbil med tverrstilt motor i front, som senere har blitt endret av selskapets forskjellige avdelinger, som for eksempel av BMC og BLMC. Riley Elf og Wolseley Hornet var halvkombi-biler med forkrommet frontelement. Like etterpå kom det nye karosseri-varianter, som for eksempel modellene Mini Cabrio og Countryman, en sedan med to bakdører. I tillegg så produserte de en pickup. Den nye utviklingen ble utført av BMW, og det begynte med en tredørs sedan med enten diesel- eller bensinmotor. Denne modellen var også tilgjengelig i en kraftigere Cooper versjon, akkurat som den originale Mini var. Merkevareutvalget omfatter også en stilig kabriolet. Etter merkevaren ble relansert, så kom den kraftige, andre generasjons Cooper i november 2006. Da lanserte de enkle utgaver med diesel- og bensinmotorer. Den nyere Clubman-modellen skiller seg ut på grunn av en ekstra dør på passasjersiden. Den høytytende modellen JCW (John Cooper Works) ble produsert med tanke på sporty kunder. Modellutvalget fullføres med en praktisk stasjonsvogn, Countryman, og en nylig lansert, femdørs sedan. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til alle forskjellige typer karosseri.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • MINI Bildeler frakt med UPS
  • MINI autodeler frakt med GLS
  • MINI reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler MINI kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler MINI kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler MINI kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler MINI kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil MINI kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • MINI auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart