velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog MERCEDES-BENZ bildeler: Reservedeler til alle modeller MERCEDES-BENZ

De mest populære MERCEDES-BENZ bildeler fra katalogen

Høykvalitets MERCEDES-BENZ autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler MERCEDES-BENZ

Merkets opprinnelse

Mercedes-Benz dateres tilbake til 1879, når ingeniør Carl Benz oppfant den første, velfungerende totakts bensinmotoren. Merket ble etablert i 1926 etter diverse fusjoner med andre selskap, og er nå en del av Daimler AG. De holder til i Stuttgart. Varemerket Mercedes-Benz består utelukkende av personbiler merket med selskapets beskyttede logo, nemlig Mercedes-stjernen. Merket Smart, samt varebiler og nyttekjøretøy, tilhører andre avdelinger i selskapet. Benevnelsen "Daimler" er ikke tillatt for personbiler i Mercedes-Benz lenger. Det indiske selskapet Tata Motors overtok rettighetene til det navnet for personbiler i 2008. Mercedes-Benz produserer et bredt spekter av kjøretøy, og tilbyr i dag 17 forskjellige serier!

Modellene er oppdelt i klasser, og begynner med den lille A-klassen, en førstebil som rettes mot VW Golf forbrukere. B-klassen er en kompaktklasse med en kompakt varebil, en kupé og en sportskupé. C-klassen rettes mot middelklassen med karosseri som kombi/sedan og kupé/kabriolet. For øverste middelklasse tilbyr de E-klasse kombi/sedan, samt en stor sedan fra R-klassen. CLS-klassen består av en firedørs kupé og en sportskupé. S-klassen er de dyreste bilene fra Mercedes-Benz, og er beregnet for overklassen. Disse kjøretøyene kommer med over 200 datamaskiner per bil!

Dessuten så tilbyr denne produsenten også sportsbil, superbil, terrengkjøretøy, SUV, fritidsbil, minibuss og varebil. Bilene produseres i Tyskland, Østerrike (terrengkjøretøy), Ungarn, USA, Brasil samt på en fabrikk i East London (Sør-Afrika). Når det kommer til motorer, samt andre tekniske deler, så er denne produsenten en av de ledende merkene i verden. Kjørelengden på bilene er betydelig bedre enn den vanlige 200 000 km, særlig for den eksepsjonelle serien 124 (W 124). Denne modellen ble produsert under navnet 200 - 500 mellom 1984 og 1993. Mellom 1993 og 1997, så kalte de serien E-klassen. Gjennomsnittlig kjørelengde for disse bilene var vanligvis rundt 400 000 til 600 000 km!

Dessuten så er finishen og kvaliteten til Mercedes-Benz av det høyeste nivået, og kan sammenlignes med hovedkonkurrentene BMW og Audi. Vi tilbyr en rekke forskjellige reservedeler til Mercedes-Benz på topreservedeler.co.no. Vi har alt fra styrespindel til tennspoler. I tillegg kan du få slitedeler til bremser, interiør og motorrom.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • MERCEDES-BENZ Bildeler frakt med UPS
  • MERCEDES-BENZ autodeler frakt med GLS
  • MERCEDES-BENZ reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler MERCEDES-BENZ kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler MERCEDES-BENZ kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler MERCEDES-BENZ kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler MERCEDES-BENZ kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil MERCEDES-BENZ kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • MERCEDES-BENZ auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart