velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog MAZDA bildeler: Reservedeler til alle modeller MAZDA

De mest populære MAZDA bildeler fra katalogen

Høykvalitets MAZDA autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler MAZDA

Opprinnelsen til Mazda

Selskapet som opprinnelig produserte korker, ble stiftet i Japan, 1920, under et annet navn. De produserte sine første maskindeler i 1927, og i 1930, så produserte de sine første motorsykler. På denne tiden, ble navnet endret til Mazda, og er oppkalt etter en asiatisk guddommelighet. I tillegg har de utviklet og produsert motoriserte trehjulssykler og små varebiler. Under andre verdenskrig, så måtte Mazda måtte produsere våpen, men etterpå, i 1950, så opptok de produksjonen av små varebiler.

Merkevarens suksess

Den første personbilen, Mazda R360 Coupé, ble lansert i mai 1960. Ett år senere lagde de en avtale med det tyske selskapet NSU. De fikk bruke Wankel-motoren, som de også hadde i sitt første kjøretøy, i modellen Mazda 110 S Cosmo. I 1972 stiftet de et tysk datterselskap, som har distribuert tyske biler siden 1973. Kontoret som ligger ved siden av forskningssenteret i Oberusel (Hessen), bygget i 1990, er Mazda sitt hovedkontor i Europa. Produktene spenner fra små og mellomstore biler, til luksus sedaner og sportsbiler. Mazda klarte å overbevise kundene sine til å kjøpe åpne sportsbiler da de lanserte modellen Roadster MX-5 i 1989. De var den eneste merkevaren med denne løsningen. De er også den første japanske bilprodusenten til å vinne den legendariske 24-timersløpet på Le Mans, i 1991. Seieren ble enda mer imponerende, med tanke på at de brukte en Wankel rotasjonsmotor. De solgte ca. 2 millioner eksemplarer av denne bilen, og motoren RX-7, over hele verden.

Fordeler og ulemper ved bilprodusenten

Foruten den overklasse sedanen Mazda-6, tilbyr de i tillegg en SUV. Den selges også i USA. Deres tidligere positive havaristatistikk ble betydelig forverret rundt 2008. Det skyldes trolig at batteriet til sedaner, som Mazda-6, ofte rammes av uforklarlige feil. Diesel partikkelfiltre kan bli blokkert, og det kan forekomme feil i drivstoffpumpen. Bortsett fra det, så klarte Mazda å etablere seg i Europa og resten verden på grunn av deres gode kvalitet. Du kan kjøpe alle reserve- og slitasje deler, som bremser og bremseklosser, i vår nettbutikk.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • MAZDA Bildeler frakt med UPS
  • MAZDA autodeler frakt med GLS
  • MAZDA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler MAZDA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler MAZDA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler MAZDA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler MAZDA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil MAZDA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • MAZDA auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart