velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog LEXUS bildeler: Reservedeler til alle modeller LEXUS


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av LEXUS bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din LEXUS modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre LEXUS reservedeler


De mest populære LEXUS bildeler fra katalogen

Høykvalitets LEXUS autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler LEXUS

Toyotas luksusmerke

Den japanske bilprodusenten Toyota markedsfører luksusbiler under merkenavnet Lexus. Lexus ble etablert i 1989, og tilbyr biler som konkurrerer med tyske bilmerker som Mercedes, Audi og BMW. Etter salgsstart i USA, i 1989, har Lexus tilbudt bare en middelklassebil, og én overklassebil. Middelklassen bilen Lexus ES, hadde omtrent identisk oppbygning som Toyota Vista.

Lexus modellutvalg

Merkevaren etablerte seg i Europa i 1990, og da tilbydde de bare overklassebilen LS med 8 sylindrer. Frem til 2006, ble bilen solgt i Japan med navnet Toyota Celsior. På 1990-tallet, lanserte de middelklassebilen GS, samt SUVen LX som baserte seg på Toyota Land Cruiser. Den ble derimot bare solgt i USA og Midtøsten. Overklassebilen SC ble solgt i Japan mellom 1992 og 2005, før den ble erstattet av Toyota Soarer. I 2011 ble den kompaktbilen HS lagt til Lexus produktspekter. HS er også tilgjengelig som toppmodellen/superbilen LFA, med utrolige 571 HK. Den er også tilgjengelig som kabriolet med uttrekkbart tak.

Konkurransen fra tyske bilprodusenter

Dessuten så tilbyr Lexus sportscupéen RC F, med utrolige 477 HK og V8-motor. Den luksuriøse SUVen Lexus NX, basert på Toyotas RAV4, fullfører utvalget. De fleste motorene er også tilgjengelig som hybrid, og kan gjenkjennes med en ekstra "h" på slutten av modellnavnet. Alle modellene produseres i eget anlegg i Japan. Bare hybridbiler produseres fortsatt av Toyota. SUV RX330/350, tiltenkt det amerikanske markedet, produseres i Canada. Ettersom Lexus-modellene er svært pålitelige biler, er Toyota en trussel mot tyske produsenter som Mercedes, Audi og BMW, med tanke på Lexus sine åtte luksusmodeller.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • LEXUS Bildeler frakt med UPS
  • LEXUS autodeler frakt med GLS
  • LEXUS reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler LEXUS kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler LEXUS kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler LEXUS kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler LEXUS kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil LEXUS kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • LEXUS auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart