velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog LAND ROVER bildeler: Reservedeler til alle modeller LAND ROVER


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av LAND ROVER bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din LAND ROVER modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre LAND ROVER reservedeler


De mest populære LAND ROVER bildeler fra katalogen

Høykvalitets LAND ROVER autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler LAND ROVER

Selskapet suksess med modell serien I

Etter andre verdenskrig, la den britiske regjeringen press på bilprodusenter for å få dem til å utvikle nyere modeller. De ønsket å fylle statskassen penger fra verdensomspennende eksport. På denne tiden, produserte Rover bare kostbare luksusbiler. Basert på en Willys Jeep som var etterlatt av den amerikanske hæren, klarte de derimot å utvikle en SUV. Det var et enkelt og robust kjøretøy, hovedsakelig beregnet for jordbruk. Land Rover ble presentert på bilutstillingen i Amsterdam i 1948, og ble umiddelbart solgt. Den første serien ble produsert nesten helt identisk i et tiår, og er klassifisert som Series I. Denne SUVen fikk Rover ut av økonomiske kriser, og gjorde at selskapet overlevde.

SUVens konkurrenter

Series II ble bygget mellom 1958 og 1971, og series III mellom 1971 og 1983. Deretter ble den erstattet av Land Rover 90 og 110, med spiralfjær som opphengingsfjær. Modellene ble i ettertid, i 1990, omdøpt "Defender". I tillegg ble Range Rover designet mer komfortabel i 1970, som anmodet av kundene. Land Rover ble veldig populær i Afrika, og ble lisensprodusert av mange, forskjellige fabrikanter. Bilen ble også ofte brukt av forskjellige militær styrker, verden over. Mellom 1959 og 1994 produserte de ca. 290 000 enheter fra II og III serien. Konkurrentene Toyota Land Cruiser og Nissan Patrol ble lansert på europeiske og amerikanske markeder i 1980, og tvang dermed Land Rover til oppdatere teknologien til de tidligere Defender modellene. Tomrommet mellom "arbeidshesten" Land Rover og Range Roveren, ble fylt av modellene Discovery i 1989, og Freelancer i 1998 (SUV). Range Rover er produsert siden 1971, og har utviklet seg til å bli en luksus SUV.

Land Rover med BMW motor

Land Rover tilhørte BMW-konsernet mellom 1990 og 1999, og de produseres fortsatt kjøretøy med motor fra BMW. Mellom 2000 og 2008, så tilhørte merket Ford-konsernet. Dette førte til billigere løsninger. I noen modeller, så kunne for eksempel høydejustering av rattstammen føre til at plastdeler ble ødelagt. For øyeblikket så tilbyr Land Rover fem forskjellige modeller. Ford-konsernet solgte Land Rover til det indiske selskapet Tata. I vår nettbutikk kan du alltid finne en reservedel som passer til din Land Rover. Vi tilbyr alle typer reserve- og slitedeler, som for eksempel bremseskiver og bremseklosser, fra kjente merkevareprodusenter. Vennligst se vår katalog, og la deg overbevise av vårt store utvalgt og engasjement.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • LAND ROVER Bildeler frakt med UPS
  • LAND ROVER autodeler frakt med GLS
  • LAND ROVER reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler LAND ROVER kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler LAND ROVER kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler LAND ROVER kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler LAND ROVER kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil LAND ROVER kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • LAND ROVER auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart