velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog KIA bildeler: Reservedeler til alle modeller KIA

De mest populære KIA bildeler fra katalogen

Høykvalitets KIA autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler KIA

Fra sykkel til bil - en suksesshistorie

Kyongseong Precision Industry ble etablert i Korea, 1944. De produserte sykler innunder Kia Industry Company, og i 1961 begynte de å produsere motorsykler og transportkjøretøy på tre hjul. Ti år senere, lanserte grunnleggeren av den koreanske bilprodusenten sin første, lille lastebil på fire hjul. Selv idag, så ansees Titan fortsatt som prototypen for lastebiler i Korea. Selskapet ble offentlig i 1973, og lanserte den aller første bensinmotoren produsert i Korea. Allerede ett år senere, forlot Kia Brisa samlebåndet, og ble Koreas første, egenproduserte personbil. De flittige arbeidere klarte å produsere den første, egenproduserte dieselmotoren i 1978. De lisensproduserte også personbiler for Fiat og Peugeot, og distribuerte dem til det asiatiske markedet.

Produktspekteret til KIA

I1986 dannet de et vellykket samarbeid med Ford og Mazda, og over 2 millioner eksemplarer av Kia Pride ble solgt. De etablerte seg på det amerikanske og tyske markedet henholdvis i 1992 og 1993. Kia Sportage produsert i Tyskland mellom 1995 og 1998 (nær Karmann i Osnabrück). På grunn av den asiatiske finanskrisen gikk Kia konkurs. De ble kjøpt opp av Hyundai-konsernet i 1999/2000. Merket Kia eksisterer fortsatt. I 2004 ble Kia ​​og Hyundai de syvende største bilprodusentene i verden. Det populære bilmerket fås i nesten alle personbil-varianter. I tillegg til småbiler som Rio eller Soul, tilbyr de også minibiler som Venga eller Picanto. Sedanene Magentis, Opiros og Optima er like populær som SUV Sportage, som fortsatt produseres idag. For øyeblikket tilbys 11 eller 12 modeller i Tyskland. Alle produseres utelukkende av Kia og Hyundai i Rüsselsheim, Tyskland.

Kias utrolige 7-års garanti

Akkurat som mange andre tyske biler, for eksempel Audi A4 og VW Golf, har Kia Ceed vært produsert i Slovakia siden 2006. Ettersom den ble utviklet i Tyskland og produseres i Slovakia, regnes bilen som et europeisk produkt. Kia og Hyundai skapte panikk hos sine tyske bilprodusenter i midten av 2012, da de lanserte sin nye 7-års garanti for alle nye biler (kilometerbegrensning på 150 000 km). Fabrikkgarantien inkluderer alt av vedlikeholdsarbeid for hele perioden, eller opp til kilometerbegrensningen. Vi anbefaler å bestille bremseskiver og klosser på nett, ettersom prisene i KIA sine butikker er ganske høy. I tillegg kan du bestille andre reservedeler fra vår nettbutikk. For eksempel, så kan du bestille varmeapparat til Sportage-modellen, som ofte er utsatt for skader.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • KIA Bildeler frakt med UPS
  • KIA autodeler frakt med GLS
  • KIA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler KIA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler KIA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler KIA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler KIA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil KIA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • KIA auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart