velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog JEEP bildeler: Reservedeler til alle modeller JEEP


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av JEEP bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din JEEP modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre JEEP reservedeler


De mest populære JEEP bildeler fra katalogen

Høykvalitets JEEP autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler JEEP

Jeep for allmenheten for første gang

Jeep ble opprinnelig utviklet av selskapet American Bantam. Selskapet ble grunnlagt av Roy Evans, som tidligere solgte British Austin-biler i USA. De tilbød terrengkjøretøyene til den amerikanske hæren i 1938, men da var de ikke interessert. Etterhvert som andre verdenskrig skred frem, trengte de disse bilene likevel, og det på kort varsel. American Bantam hadde ikke stor nok kapasitet til å møte etterspørselen, og dermed overtok konkurrentene produksjonen av bilene. Selskapene Ford og Willys-Overland søkte begge om kontrakten. Det ble Willys-Overland som omsider fikk den. De produserte 360 000 biler i løpet av krigen. Allerede under krigen, ble en versjon for sivile planlagt. Kort tid etter at krigen tok slutt i juli 1945, ble den lansert.

Jeep betyr terrengkjøretøy

Etter mange tvister om merkevarenavnet Jeep i USA, samt diverse salg og kjøp av selskaper, tilhører den idag Chrysler Group, som igjen tilhører italienske Fiat Group. I tillegg til å referere til merkevarenavnet, så benyttes ordet Jeep som en generelt beskrivelse av terrengkjøretøy. Jeep produseres i USA, Beijing, India og Østerrike. I utgangspunktet konkurrerer alle SUVer med Jeep, men Jeep har fortsatt fordelen med å være den opprinnelige.

Oversikt over Jeep modeller

Når du kjører Wrangler, kan du muligens legge merke til vibrasjoner i bilen. Dette kan som oftest fikses ved å balansere hjulene. I dag tilbyr produsenten syv ulike modeller, som inkluderer Cherokee, Compass, Renegade og den populære Wrangler. Modellene Patriot, Wagoneer og Commander produseres ikke lenger. For øyeblikket er bestselgeren Jeep Grand Cherokee 6,4 med 468 hestekrefter. Startermodellen, Compass, er det eneste Jeepen som tilbys uten firehjulsdrift. Alle reserve- og slitedeler til Jeep kan kjøpes billig fra vår nettbutikk.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • JEEP Bildeler frakt med UPS
  • JEEP autodeler frakt med GLS
  • JEEP reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler JEEP kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler JEEP kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler JEEP kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler JEEP kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil JEEP kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • JEEP auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart