velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog ISUZU bildeler: Reservedeler til alle modeller ISUZU


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av ISUZU bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din ISUZU modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre ISUZU reservedeler


De mest populære ISUZU bildeler fra katalogen

Høykvalitets ISUZU autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler ISUZU

Opprinnelsen til Isuzu

Opprinnelsen til denne japanske bilprodusenten dateres tilbake til 1919. Et skipsverft og Tokyo elektrisitetsselskapet samarbeidet for å produsere biler til den britiske fabrikken Wolseley. De utviklet og lanserte egenproduserte nyttekjøretøy. Under andre verdenskrig ble pansrede kjøretøy deres viktigeste produksjon. I 1949 byttet selskapet navn til Isuzu, som refererer til byens elv med samme navn.

Suksess med General Motors

Den første bilen fikk navnet Minx, og ble lisensprodusert for britiske Rootes Automotive Group i 1956. Selskapet begynte med egenproduserte kjøretøy på 1960-tallet, etter de skilte lag med den britiske partneren . Et samarbeid med amerikanske General Motors i 1971, førte til produksjon av Isuzu Gemini. Bilen ble distribuert over hele verden. På grunn av samarbeidet med GM, som også inkluderte Opel, har Gemini en særegen likhet med tidligere Opel Kadett. Bilen ble produsert mellom 1974 og 2000, men ble ikke eksportert til Tyskland. Modellene Aska og Piazza ble lansert på 1980-tallet.

Isuzu modellutvalg i Tyskland

Siden 1990-tallet, har bilprodusenten utviklet et stort utvalg av SUVer, kommersielle kjøretøy og busser. SUVene selges også av Honda og GMs datterselskap Opel (Europa), Vauxhaull (USA) og Holden (Australia). I Europa, så eier Isuzu en motorfabrikk i Tyskland, og én i Polen. SUV Trooper, som ble solgt i Europa, ble erstattet av pickupen D-Max i 2002. I tillegg produseres varebilen Panther og SUVen MU-7. Foruten pickupen D-Max, tilbys ingen andre Isuzu biler i Tyskland ettersom salgsavdelingen fortsatt er under utvikling. Trooper-modellen med diselmotor er mer utsatt for sitasje enn den bensindrevne utgaven. Se etter rust på chassis. Særlig ved hjulboksene og understellet er sårbare for rust. Du kan bestille reservedeler, slitedeler og platedeler til SUV Trooper fra vår nettbutikk. Vi tilbyr også flere, billige deler til pickupen D-Max.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • ISUZU Bildeler frakt med UPS
  • ISUZU autodeler frakt med GLS
  • ISUZU reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler ISUZU kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler ISUZU kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler ISUZU kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler ISUZU kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil ISUZU kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • ISUZU auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart