velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog HYUNDAI bildeler: Reservedeler til alle modeller HYUNDAI

De mest populære HYUNDAI bildeler fra katalogen

Høykvalitets HYUNDAI autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler HYUNDAI

Suksessfull egenproduksjon

Den sørkoreanske bilprodusenten Hyundai ble etablert av Chung Ju-Yung i 1967. Selskapet, som ligger i Seoul, begynte med lisensproduksjon av Ford Corina, den engelske versjonen av Ford Taunus. Den første egenproduserte modellen, småbilen Pony, ble lansert i 1975. Den har vært eksportert til Canada og Mexico siden 1983, og USA siden 1984. HYUNDAI produserer også transport- og nyttekjøretøy. På midten av 1980-tallet begynte de å produsere tunge lastebiler og busser. Selv om de ofte benyttet Mitsubishi sin teknologi, begynte HYUNDAI å stole helt på sin egen, interne utvikling i løpet av 1990-årene. For øyeblikket så har de et bredt utvalg av kjøretøy i alle klasser. Dette inkluderer SUVer, varebiler, lastebiler, transportører, kommersielle kjøretøy og busser. Etter at de kjøpte opp konkurrenten Kia i 1998, ble HYUNDAI den femte største bilprodusent i verden. HYUNDAI eksporterer svært mye til naboregionene i Øst-Asia, og eksporterer også til Nord-Amerika og Europa. Sammen med Kia, eier de et forsknings- og utviklingssenter i Rüsselsheim.

Krevende kjøretøyteknologi fra Sør-Korea

I utgangspunktet, tilbydde merkevaren (veldig) små biler. Pony ble produsert en lang periode, og senere erstattet med Aksent, som idag kalles i20. Den lille småbilen Atos var på markedet mellom 1997 og 2002. Mellom 2002 og 2008 produserte HYUNDAI småbilen Getz, som ble etterfulgt i10.

Fra kompaktbiler til luksussedan

Stasjonsvognene og sedanene i serien Lantra/Elantra var tilgjengelig i kompaktbil klassen, men i Tyskland ble de erstattet med de moderne bilene i30. De tidligere navnene på modellene benyttes fortsatt på mange eksportmarkeder i dag. Store middelklasse sedaner og stasjonsvogner fra serien i40, erstatter modellen Sonata. Den finnes også som overklasse bil. Coupéen Veloster er en av deres mer sporty modeller. Serien XG 30 XG 350 og Grandeur tilhører utvalget av middelklasse biler i Tyskland. I dag finnes luksus sedan Genesis også i denne kategorien. Den erstatter Centennial, som ikke ble markedsført i Tyskland. Dessuten blir ikke sedanen Equus offisielt eksportert til Europa lengre. Andre viktige inntektskilder for selskapet inkluderer kompaktvarebilen ix20, og de populære SUVene Santa Fe og Grand Santa Fe. Modellene ix 35 og ix 55 er også svært populære, og dominerer markedet når det kommer til biler med firhjulsdrift. ix35 kan også fås med brenselcelleteknologi. HYUNDAI H-1 er høyt verdsatt i den kommersielle sektoren, og er tilgjengelig som transportør (Cargo) samt liten varebil (Travel). Vi har et omfattende sortiment av reservedeler for Hyundai og Kia biler.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • HYUNDAI Bildeler frakt med UPS
  • HYUNDAI autodeler frakt med GLS
  • HYUNDAI reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler HYUNDAI kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler HYUNDAI kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler HYUNDAI kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler HYUNDAI kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil HYUNDAI kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • HYUNDAI auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart