velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog HONDA bildeler: Reservedeler til alle modeller HONDA

De mest populære HONDA bildeler fra katalogen

Høykvalitets HONDA autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler HONDA

Suksesshistorien til Honda Motor

Det japanske bilmerket HONDA dateres tilbake til 1948, da Soichiro etablerte HONDA selskapet. Opprinnelig produserte selskapet hjelpemotorer til sykler. Siden den gang har de utviklet seg til å bli den største motorprodusenten verden over. Merkets gode omdømme skyldes syklene deres, spesielt de kraftige motorsyklene, samt suksessen i forskjellige sportsaktiviteter. I tillegg har merket et verdensomspennende rykte for produksjon av skipsmotorer. Bilproduksjonen startet i 1962, med småbilene S 500, S 600 og S800, samt de kompakte varebilene L, P 700 og 800. I tillegg har de inkludert de små pickupene T 360 og T 500 til modellutvalget sitt. Småbilen N 600 og sportscoupéen S 800 har vært eksportert til Tyskland siden 1968. En stund senere ble modellutvalget for middel- og overklasse biler utvidet. Sportskabrioleten S 2000 og den høytpreserende coupéen NSX har begge vært viktige for merkevaren. Overklasse sedanen Legend, som for øyeblikket ikke er tilgjengelig i Tyskland, er den siste i rekken av biler.

HONDA - sportsbiler med kreativ kjøreteknologi

Honda utvidet tilbudet sitt for personbiler, med produksjon av så-kalte Kei-biler. Disse bilene er gunstig økonomisk, og med en størrelse på 260 kubikkcentimeter er de tilpasset det japanske markedet. Modeller som Life og Zest distribueres fortsatt innenlands. Jazz tilbys i Tyskland, en småbil med fem dører som også er tilgjengelig som hybrid. Jazz erstatter stasjonsvognen Insight, som ikke lengre selges på det tyske markedet.

Den populære kompaktbilen Civic, som for øyeblikket tilbys i niende generasjon, distribueres også bredt. Den produseres som kombibil og stasjonsvogn ("Tourer"). Utvalget av middelklassebiler inkluderer blant annet HONDA Accord, en velutviklet sedan for hele familien. Den fås også som stasjonsvogn. I tillegg til Accord, så var den populære coupéen Prelude på markedet mellom 1978 og 2002. Den ble etterfulgt av CR-Z, som var tilgjengelig fram til 2010. I Tyskland så lanserte Honda overklassebilen Legend. Den er nå i sin femte generasjon, men for øyeblikket importeres den ikke til Tyskland. Denne modellen, og andre overklasse biler, selges innunder luksusmerket Acura i USA og Canada. Honda tilbyr også en rekke forskjellige SUVer, varebiler og pickuper, som enten er produsert for innenlands markedet i Japan eller Nord-Amerika. Den familievennlige SUVen CR-V produseres for det tyske markedet, og er for øyeblikket tilgjengelig i sin fjerde generasjon. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av reservedeler til Honda, både nåværende og avviklede modeller. Du finner også deler til andre japanske og sør-koreanske biler.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • HONDA Bildeler frakt med UPS
  • HONDA autodeler frakt med GLS
  • HONDA reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler HONDA kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler HONDA kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler HONDA kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler HONDA kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil HONDA kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • HONDA auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart