velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog FORD bildeler: Reservedeler til alle modeller FORD

De mest populære FORD bildeler fra katalogen

Høykvalitets FORD autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler FORD

Historien om Ford

FORD er hovedmerket til Ford Motor Company, som holder til i Dearnborn, Michigan, USA. Henry Ford involverte seg i bilindustrien i 1899, og ble verdens femte største bilprodusent i 1903. Produksjonen ble startet med Ford modell A, også kjent som "Fordmobile". De fikk det avgjørende gjennombruddet med "Tin Lizzy", som ble produsert i den nye fabrikken i Detroit i 1908. Da samlebåndsproduksjon ble innført i 1913, sank produksjonskostnadene betydelig. Dermed kunne bilene selges rimelig, og mange, flere amerikanere hadde mulighet til å skaffe seg bil enn tidligere.

Markedsføring i Tyskland

Ford har vært på det tyske markedet siden 1925. Den berømte fabrikken som åpnet i Cologne i 1930, ledes av et tysk datterselskap. I tillegg til Model T, produserer FORD mange forskjellige kjøretøy, som for eksempel kompaktbiler og biler for middelklassen. I dag fokuserer merkevaren på å produsere og markedsføre personbiler, varebiler og SUVer, som kompaktbil og som biler for middelklassen. Populære biler i USA inkluderer SUVen Eksporer, pickupene fra F-serien samt luksusbilen Lincoln.

Biler med høy teknologi på verdensmarkedet

Ford ble verdensberømt for den legendariske Model T, som ble produsert mellom 1908 og 1927. Mer enn 15 millioner eksemplarer ble solgt, og den var en av verdens bestselgende biler frem til 1972. Etter det, foretrakk Ford å produsere rimelige middelklasse biler for markedet i USA. Modellene "Köln", "Eifel" og "Taunus" solgte godt i Tyskland, helt til produksjonen ble stoppet i 1940. Etter andre verdenskrig, ble den legendariske "Buckel-Taunus" igjen produsert ved fabrikken i Køln. På 1950-tallet var "Globe-Taunus" den mest vellykkede modellen i Europa. I løpet av det neste tiåret, ble de moderne bilene med fremhjulsdrift, modell 12M, 15M og 17M, svært populære. Denne serien kaltes "Tub". På 1970-tallet ble den nye Taunus ("Kudsen-Taunus"), familielimousinen Consul og den familievennlige stasjonsvognen Granada svært attraktive. 2 + 2 seters coupéen Capri og kompaktbilen Escort, produsert i England, var også svært vellykkede. I dag produserer de bilene Fista, Focus og Mondeo, som er verdenskjente. Produksjonen av disse startet etter at limousinene og stasjonsvognene fra seriene Sierra og Scorpio ble avsluttet. Populære familie- og nyttekjøretøy er varebilene C-Max og S-Max, samt transporterbilene og minibussene Tourneo Connect og Transit Courier. Sportsbilene GT, Mustang Coupés og Carbios er høyt ytende og svært populære biler i USA. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av reservedeler til Ford-modeller.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • FORD Bildeler frakt med UPS
  • FORD autodeler frakt med GLS
  • FORD reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler FORD kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler FORD kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler FORD kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler FORD kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil FORD kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • FORD auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart