velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog CHRYSLER bildeler: Reservedeler til alle modeller CHRYSLER


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av CHRYSLER bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din CHRYSLER modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre CHRYSLER reservedeler


De mest populære CHRYSLER bildeler fra katalogen

Høykvalitets CHRYSLER autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler CHRYSLER

Chrysler-gruppen

Chrysler Group LLC er en amerikansk bilprodusent som produserer person- og terrengbiler. De produserer også lette lastebiler under egne merkenavn, som Dodge, Jeep og GEM. Produsenten representerer både sitt eget merkenavn og Jeep (kjøretøy med firhjulstrekk). Selskapet hører til konsernet som eier Fiat CHRYSLER Automobiles N.V, som har sitt hovedkontor i Nederland. Ledelsen holder til i Auburn Hills, Michigan, USA. Dagens virksomhet kan spores tilbake til CHRYSLER Motor Corporation, som ble etablert av tidligere GM leder Walter P. Chrysler i 1925. Da overtok de merket Maxwell, og Dodge Brothers ble kjøpt opp i 1928. Siden 1957 så har CHRYSLER også blitt produsert i Europa (Simca/Frankrike, Rootes Group/Storbritannia samt Barreiros/Spania). Når disse virksomhetene ble solgt til Peugeot i 1978, så trakk selskapet seg fra det europeiske markedet. Fusjonen med Daimler-Benz AG i 1998, resulterte i selskapet Daimlerchrysler. Dette selskapet ble oppløst i 2007. Fiat begynte gradvis å kjøpe opp selskapet i 2009, og i dag eier Fiat alle aksjene til CHRYSLER Group LLC.

Nåværende produktutvalg

I Tyskland er gruppen representert gjennom middelklasse kabrioleten Cabrio 200, som også tilbys som Lancia Flavia, med stofftak. Den samme serien omfatter også en limousin, men den eksporteres svært lite. Luksus-serien CHRYSLER 200C (limousin og tidligere stasjonsvogn) markedsføres under navnet Lancia Thema i Tyskland og andre europeiske land. De romslige familiebilene Voyager og Grand Voyager er også tilgjengelige. På det amerikanske markedet kalles de Town & Country og Dodge Caravan. I de fleste europeiske land er disse modellene tilgjengelige som Lancia Voyager.

Ikke alle modeller er tilgjengelige i Tyskland

Produsenten eksporterer ikke Dodge sine limousiner, Dart, Avenger og Charger, samt Challanger Sportwagon, til Tyskland. Det samme gjelder for modellene Dodge Ram (Pickup) og Durango (SUV); likevel kan entusiastene bestille dem privat. Her til lands blir merket Jeep, som tilhører CHRYSLER, representert via firehjulstrekkene Wrangler, Cherokee og Grand Cherokee. Wrangler ser ut som den tidligere jeepen, mens Grand Cherokee er en luksus SUV. Vår butikk har mange reservedeler for de ulike modellene og merkevarene fra denne produsenten.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • CHRYSLER Bildeler frakt med UPS
  • CHRYSLER autodeler frakt med GLS
  • CHRYSLER reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler CHRYSLER kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler CHRYSLER kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler CHRYSLER kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler CHRYSLER kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil CHRYSLER kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • CHRYSLER auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart