velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog CHEVROLET bildeler: Reservedeler til alle modeller CHEVROLET

De mest populære CHEVROLET bildeler fra katalogen

Høykvalitets CHEVROLET autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler CHEVROLET

Konkurransen mot Ford

Louis Chevrolet, født i Sveits i 1878, emigrerte til Canada i 1900. Han dro til New York, USA, i 1901 og jobbet for bilprodusenten Fiat. Han ble ansatt hos Buick Motor Company i 1909 og lærte mye om bilkonstruksjon. Litt senere, 3 november 1911, grunnla han sitt eget selskap i Detroit med partneren, William Durant, og tok opp konkurransen mot Ford Model T.

Ford og Chevrolet dominerte USA

I 1915 fikk Chevrolet uenigheter med sin partner, som deretter solgte ham sine aksjer i Chevrolet Motor Car Company. Ett år senere, i 1918, kjøpte General Motors selskapet og Louis Chevrolet viet seg til motorsport. På 1920-tallet ble denne produsenten en av de viktigste konkurrentene til Ford, og oppnådde en ledende posisjon med totalsalg av biler i USA, 1927. De neste årene ble salgsstatistikkene stadig toppet enten av Ford eller Chevrolet, til tross for at ingen av dem hadde noen teknologiske fordeler over den andre.

Den første sportsbilen var en suksess

Etter at USA gikk inn i andre verdenskrig i 1942, ble produksjon av personbiler erstattet av militær produksjon. Tre år senere ble personbilene igjen produsert, men hadde teknologien til førkrigsmodellene. Den første sportsbilen Corvette ble introdusert i 1953. Det tok lang tid før denne bilen, som idag er bestselger i USA, ble populær.

Mange merker, en gruppe

På 1950-tallet produserte Chevrolet også store biler med overdimensjonerte halefinner av metall. På 1960-tallet ble det nok en gang utfordret av sin erkerival Ford, som introduserte nye biler på markedet. Teknisk sett, så har Chevrolet alltid vært dårligere, og lansert nye modeller to eller tre år på etterskudd. Mellom 1979 og 1982 begynte de å produsere biler med forhjulsdrift, noe som ble vanlig i Europa allerede på 1960-tallet. I løpet av denne tiden, økte presset fra Japan. En fabrikk ble etablert i samarbeid med Toyota, hvor de produserer Corolla, og Chevrolets søsterversjon Nova. Chevrolet var det første merkevaren til General Motors-konsernet i USA. I tillegg til Opel, tilhører også Cadillac, Pontiac, Buick, Saturn, Vauxhaull, Saab, Daewoo og Hummer til GM-konsernet. Begrepet GMC benyttes for kommersielle biler produsert av General Motors. Vår nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av reservedeler for de fleste av Chevrolets modeller, som småbilen Matiz, SUV Captiva og sportsbilen Camaro. Dessuten så tilbyr vi de beste reservedeler til bremsesystemer, bremseklosser og bremsevæsker, samt deler til tenningsanlegg.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • CHEVROLET Bildeler frakt med UPS
  • CHEVROLET autodeler frakt med GLS
  • CHEVROLET reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler CHEVROLET kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler CHEVROLET kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler CHEVROLET kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler CHEVROLET kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil CHEVROLET kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • CHEVROLET auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart