velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog BMW bildeler: Reservedeler til alle modeller BMW


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av BMW bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din BMW modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre BMW reservedeler


De mest populære BMW bildeler fra katalogen

Høykvalitets BMW autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler BMW

Høy-kvalitets motorer helt fra starten av

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW) ble først etablert i 1913 av Karl Rapp, under navnet Rapp Motorenwerke GmbH, som igjen ble dannet i München av Philipp Dörhöfer fra Berlin og selskapet Schneeweis i Chemnitz. Schneeweis fra Chemnitz kan faktisk ansees som den opprinnelige forgjengeren til BMW. I 1917 ble navnet på selskapet Rapp Motorenwerke GmbH endret til BMW GmbH. Ett år senere, ble selskapet omdannet til aksjeselskap. I begynnelsen produserte de flymotorer, og mottok en ordre fra det prøyssiske militæret om å bygge 2000 enheter. Ettersom de høyteknologiske motorene var av høy kvalitet, oppnådde de ny høyderekord på 9670 meter, så tidlig som 17. juni 1919. På grunn av omstendighetene etter første verdenskrig, og forbudet mot å produsere våpen, produserte de sin første motorsykkel i 1923.

Inntreden i bilindustrien

Innteden i bilindustrien fant sted i 1928, da selskapet kjøpte opp Fahrzeugfabrik Eisenach AG. BMW lisensproduserte sine første kjøretøy, 22 mars 1929 i Eisenach, for britiske Austin Seven. I 1932 ble bilene egenprodusert og distribuert. Selskapet opplevde en enorm vekst på grunn av andre verdenskrig. På knappe fem år, ble antall ansatte økt fra 8357 i 1933 til over 180 000 i 1938. Selskapet produserte hovedsakelig våpen, noe som forklarer hvorfor flesteparten av eiendommene ble bombet. I 1948 ble motorsykler igjen produsert i München, og i 1952 startet de produksjon av biler for øvre middelsklasse. Etter 1959, da de såvidt unngikk å bli kjøpt av Daimler-gruppen, etablerte BMW seg på markedet ved å produsere kostbare personbiler og motorsykler. Mellomstore biler ble lagt til produktspekteret, og etter diverse kjøp og salg, beholdt BMW produksjonen av Rolls Royce kjøretøy.

Modeller og ytelser

I dag finnes det mange fabrikker i forskjellige land, noe som gjør det mulig å installere BMW motorer inn i andre biler, for eksempel i tidligere Opel Omega modeller og Land Rover. I det siste så har høy-kvalitets motorer også blitt levert til Toyota samt andre produsenter. De forskjellige modellene er rettet mot et bredt spekter av kjøpere. De mest kjente BMW-modellene i coupé og sedan kategorien er BMW 1, 3, 5 og 7-serien, og er alle høyt ansett blant bilførere. Blant annet så tilbyr selskapet SUV-variantene X3, X5 og X6. De er vanskelig å utkonkurrere når det kommer til kvalitet og ytelse. Z-serien er et blikkfang, men er mer egnet for sommerdager ettersom kabrioleten bare har to seter. På selskapets hovedkontor i München, utføres det masse forskning på alternativer, som elektrisk drift og hydrogendrift. I vår nettbutikk kan du finne mange rimelige reservedeler til BMW. Vi tilbyr bildeler i OEM kvalitet fra populære produsenter, levert raskt til dørstokken din.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • BMW Bildeler frakt med UPS
  • BMW autodeler frakt med GLS
  • BMW reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler BMW kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler BMW kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler BMW kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler BMW kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil BMW kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • BMW auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart