velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog AUDI bildeler: Reservedeler til alle modeller AUDI


Vi tilbyr deg en enkel og klar visning av vårt enorme utvalg av AUDI bildeler, som har blitt tilpasset til din bil gjennom vårt søkesystem. Bare velg din AUDI modell og bli imponert med eksepsjonell kvalitet og lave priser på våre AUDI reservedeler


De mest populære AUDI bildeler fra katalogen

Høykvalitets AUDI autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler AUDI

Historien om Audi

Audi ble etablert av den tyske bilpioneren August Horch, som ikke fikk lov til å bruke navnet sitt som firmanavn etter avgangen fra selskapet A. Horch & Cie. Derfor bestemte han seg for å bruke den latinske oversettelsen av navnet. Audi-Automobilwerke GmbH Zwickau ble grunnlagt i 1910, og overtatt av Zschopauer Motorenwerke JS Rasmussen (handelsnavn: DKW) i 1928. I 1932 ble de to selskapene samlet i en bilunion sammen med to andre produsenter. Denne foreningen er symbolisert ved de fire berømte ringene, og Audi overtok produksjonen av flere kjente middelklassebiler. Etter andre verdenskrig ble Auto Union AG, med beliggenhet i Chemnitz, ekspropriert og slettet fra det kommersielle registeret i 1948. I 1949/1950 ble Auto Union GmbH etablert i Ingolstadt, og fortsatte sine forretninger uner merkenavnet DKW. Etter at selskapet tilhørte Daimler-Benz AG en kort periode i 1985, kjøpte Volkswagen AG majoriteten av Auto Union AG mellom 1964 og 1966. De lanserte de nye produktene som "Audi". Etter fusjonen med NSU, ble Audi AG nyetablert i 1969. I dag eier selskapet Volkswagen nærmest alt. Produksjonen foregår i Ingolstadt og Neckarsulm, samt i Györ (Ungarn), Brussel og i andre fabrikker som tilhører VW.

Nåværende modellutvalg

I dag er Audi er selskapets luksusmerke. Audi utmerker seg i alle bilklasser på grunn av sin tekniske innovasjon. Dette kommer til syne i slagordet «forspranget ligger i teknikken». Innføringen av permanent firehjulstrekk (Quattro modeller) regnes som en av deres mest fremragende prestasjoner. Dagens modellutvalg inkluderer alt fra små- og kompaktbiler (A1 og A3), middelklassemodeller (A4, A5), øvre middelklassemodeller (A6, A7) og luksusmodeller (A8, R8). I tillegg har selskapet lansert coupéer og kabrioleter i TT-serien, samt Q-modell SUV.

SUV og sportsmodeller

Flesteparten av bilene er rettet mot ambisiøse bilførere, som de høytytende S- og RS modellene. For turer i ulendt terreng, er Allroad Quattro (A4 og A6 utgavene) og Q-modellserien (Q3, Q5, Q7), godt egnet. Særlig R8-modellen representerer selskapets sporty ambisjoner. Vår nettbutikk tilbyr deg passende reservedeler for nåværende, og mange tidligere, Audi-modeller. Vi har også bildeler fra en rekke andre produsenter. I vårt sortiment finner du rimelige slitedeler som bremseskiver, bremseklosser og vindusviskere fra verdens beste bildelprodusenter.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • AUDI Bildeler frakt med UPS
  • AUDI autodeler frakt med GLS
  • AUDI reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler AUDI kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler AUDI kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler AUDI kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler AUDI kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil AUDI kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • AUDI auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart