velg ditt kjøretøy

Søk

Skiltnummer

Søk

Katalog ALFA ROMEO bildeler: Reservedeler til alle modeller ALFA ROMEO

De mest populære ALFA ROMEO bildeler fra katalogen

Høykvalitets ALFA ROMEO autodeler Billig På nett Bestill

I vår delekatalog finner du alle deler ALFA ROMEO

Historien om Alfa Romeo

Bilprodusenten ALFA ROMEO ble grunnlagt i 1906, av franskmannen Alexandre Darracq, i nærheten av byen Milano i Italia. Fabrikken skulle bare produsere bildeler for franske produsenter, noe som provoserte de italienske medeierne. Lokale, italienske forretningsmenn kjøpte dermed majoriteten av selskapets aksjer i 1909, og siden 1910 har de produsert sine egne biler. Aksjonærene endret selskapets navn til Società Anonima Lombarda Fabbrica Automobili i juni 1910. Forkortelsen ALFA kommer fra dette navnet.

Det samme året ble den første modellen, 24 HP, lansert, og dermed ble selskapet en aktør innen motorsport. Etter at første verdenskrig brøt ut i 1914, måtte bilindustrien vike for våpenproduksjon. På grunn av likviditetsproblemer gikk ALFA konkurs i 1915, men ble kjøpt opp av våpenprodusenten Accomandita Ing. Nicola Romeo & Co fra Napoli fortsatte å benytte Alfa Romeo sine lokaler som våpenfabrikk. Basert på produksjon av ammunisjon og flymotorer, vokste selskapet fra 200 til 4000 ansatte. Da første verdenskrig tok slutt i 1919, ble bilproduksjonen gjenopptatt.

Fiat kjøper opp selskapet

Etter nok en konkurs i 1928, ble fabrikken oppkjøpt av staten i 1933. Den ble solgt videre først i 1980, da Italia skilte ut 600 offentlige virksomheter. Alfa Romeo var svært involvert i motorsport, allerede mens de fortsatt var offentlig eid, men de produserte også små varebiler og SUVer. På denne tiden, produserte de til og med små, offentlige busser. Produksjon av den lille transporteren Autotutto tok derimot slutt i 1982.

FIAT overtok Alfa Romeo fra staten i 1980, men fortsatte å produsere biler under merkenavnet. Selskapets utvalg av sportsbiler besto dermed av Alfa Romeo og Lancia. Alfa Romeo vant de to første Formel 1 verdensmesterskapene. Formel 1 er et løp som ble grunnlagt i 1950. I samarbeid med Nissan, produserte de Alfa Romeo modell i Italia mellom 1984 og 1986.

Modellen som er perfekt for alle

På grunn av samarbeidet med Fiat og Lancia, kan forskjellige bildeler fra alle tre produsentene bygges inn i de forskjellige bilene, på tvers av modeller. Dermed kan bildeler til Fiat og Lancia integreres i Alfa Romeo. Noen av de mest populære modellene er Alfa Romeo Giulietta, 156, 159 og Mito. Selskapet hadde stor suksess med disse bilene. Siden 2009, har selskapet tilbudt MulitAir-versjoner for ulike modeller, utviklet fra motorsporten. Det er en fullt variabel innløpsventilkontroll, den første i verden av sitt slag. På grunn av denne, er inntakskamakselen byttet ut med et elektrohydraulisk element. Fordelen er fleksibel ventilåpning med variabel åpningstid, og som kan tilpasses i henhold til sylindrene. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av reservedeler for Alfa Romeo. Vår bildelkatalog inneholder også mange andre bildeler av god kvalitet til lave priser.

Handlekurv

0 Varer, 0,00 kr

Til Utsjekking
logg inn
Glemt passord? Ny kunde? Registrer deg nå
Infoboks

Fri frakt

På hver levering over 2500 kr verdien av varer
  • ALFA ROMEO Bildeler frakt med UPS
  • ALFA ROMEO autodeler frakt med GLS
  • ALFA ROMEO reservedeler frakt med DHL
:

Sikker tilkobling

Betalingsmetoder
  • Bildeler ALFA ROMEO kjøp med paypal som betalingsmiddel
  • Reservedeler ALFA ROMEO kjøp med mc som betalingsmiddel
  • Autodeler ALFA ROMEO kjøp med visa som betalingsmiddel
  • Auto reservedeler ALFA ROMEO kjøp med amex som betalingsmiddel
  • Deler til bil ALFA ROMEO kjøp med klarna som betalingsmiddel
  • ALFA ROMEO auto deler kjøp med bankoverføring som betalingsmiddel
Mandag - Fredag
8am - 6pm

KUNDETELEFON

+47 21 40 37 02

Adresse

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Tyskland
Vis kart